Speltips till Elfsborg vs Häcken

Blackburn-Wigan

En Championshipmatch under måndagskvällen och jag ser ett bra läge för att jobba in en högoddsare som bra start på veckan!

Blackburn

Verkligheten kommer mer och mer ikapp Jon Dahl Tomassons Blackburn. Även om han själv inte verkar inse det så har laget fått med sig alltför många poäng och ska vara mer än glada över nuvarande åttondeplacering. Vissa underliggande siffror och expected points pekar mot att Blackburn faktiskt borde vara indraget i den absoluta bottenstriden. Häromveckan fick Blackburn pisk med 4-0 mot ligans sämsta (?) lag Rotherham exempelvis.

Wigan

Strulig säsong för nykomlingen Wigan. Experimentet med Kolo Toure som tränare funkade inte alls. Han har fick lämna jobbet efter bara två månader och laget är nu inne på tränare nummer tre för säsongen i Shaun Maloney. En spännande tränare som mycket väl kan passa bra in i Wigan! Något måste ske i klubben, helt segerlösa efter VM-uppehållet och numera jumboplats.

Speltips

Wigan draw no bet – 3,00 @Mr Green

Jag tror att Wigan har god chans att överraska här och upprepa höstens seger mot Blackburn. Visserligen hemmaplan då men oddset lockar verkligen ikväll! Den tuffe tar raka tvåan till 4,10 men jag nöjer mig med den lite mer försiktiga varianten där vi får insatsen åter vid oavgjort resultat.

Lycka till! 

 

Fler speltips

iYnPkD z x
26 Mar 20:45
Fotboll
Luxemburg vs Portugal
26 Mar 20:45
Spelbolag
Odds
1.83
Speltips
Luxemburg u2.5 hörnor
c fc f aa ef x
24 Mar 11:30
Fotboll
Japan vs Uruguay
24 Mar 11:30
Spelbolag
Odds
1.93
Speltips
Under 2.25 (Asian)
dbs
24 Mar 20:45
Fotboll
Sverige - Belgien & Frankrike - Nedeländerna vs
24 Mar 20:45
Spelbolag
Odds
2,00
Speltips
ö 4,5
VISA ALLA SPELTIPS