Speltips till Elfsborg vs Häcken

Blackburn-Wigan

En Championshipmatch under måndagskvällen och jag ser ett bra läge för att jobba in en högoddsare som bra start på veckan!

Blackburn

Verkligheten kommer mer och mer ikapp Jon Dahl Tomassons Blackburn. Även om han själv inte verkar inse det så har laget fått med sig alltför många poäng och ska vara mer än glada över nuvarande åttondeplacering. Vissa underliggande siffror och expected points pekar mot att Blackburn faktiskt borde vara indraget i den absoluta bottenstriden. Häromveckan fick Blackburn pisk med 4-0 mot ligans sämsta (?) lag Rotherham exempelvis.

Wigan

Strulig säsong för nykomlingen Wigan. Experimentet med Kolo Toure som tränare funkade inte alls. Han har fick lämna jobbet efter bara två månader och laget är nu inne på tränare nummer tre för säsongen i Shaun Maloney. En spännande tränare som mycket väl kan passa bra in i Wigan! Något måste ske i klubben, helt segerlösa efter VM-uppehållet och numera jumboplats.

Speltips

Wigan draw no bet – 3,00 @Mr Green

Jag tror att Wigan har god chans att överraska här och upprepa höstens seger mot Blackburn. Visserligen hemmaplan då men oddset lockar verkligen ikväll! Den tuffe tar raka tvåan till 4,10 men jag nöjer mig med den lite mer försiktiga varianten där vi får insatsen åter vid oavgjort resultat.

Lycka till! 

 

Fler speltips

championskungen Logga Championshipkungen
19 Sep 21:00
Fotboll
Sheffield W vs Middlesbrough
19 Sep 21:00
Spelbolag
Odds
2,20
Speltips
Middlesbrough -0,5
c fc f aa ef x
16 Sep 18:00
Fotboll
RekStudion vs Special
16 Sep 18:00
Spelbolag
Odds
3.50
Speltips
Lautaro Martinez & Rafael Leão har sammanlagt över 2.5 avslut på mål (Inter - AC Milan)
n
16 Sep 18:30
Fotboll
Celta Vigo vs Mallorca
16 Sep 18:30
Spelbolag
Odds
1.91
Speltips
Över 23.5 avslut
VISA ALLA SPELTIPS