Aston Villa – Man City

Celta Vigo – Real Madrid

La Liga startade under förra helgen, då Real Madrid bortaslog nykomlingen Almeria. Celta Vigo började med att kryssa hemma mot Espanyol efter att ha blivit straffade på övertid. Real Madrid har som målsättning att plocka fyra titlar under säsongen. Vigo ser på pappret intressanta ut och satsar på en Europa-placering.

Celta Vigo har på pappret en starkare trupp än förra säsongen, framförallt offensivt. Spelare som Carles Perez, Iago Aspas och Goncalo Pacencia, de två sistnämnda nätade mot Espanyol senast. Defensivt finns det att jobba på, mittlåset i Aidoo/Nunez har lite att jobba med. Celta Vigo var förra säsongen endast en placering från att nypa Europaspel, men återigen var det defensiven som spökade. Hela 57 insläppta mål på 38 spelade matcher är alldeles för mycket.

Real Madrid gjorde en bra säsong förra året och har sett bra ut i inledningen av denna säsong. Seger mot Frankfurt i Super Cupen och seger i premiären mot Almeria. Omsättningen på Madrids spelartrupp har inte varit hög, egentligen bara Rudiger och Tchouameni som kommit in, och man tappade de senaste dagarna Casemiro till Manchester United. Real Madrid har inte förlorat borta i Vigo sen 2014.

Dagens spel i afton blir ett specialspel. Jag har siktat in på avsluten, över 24.5. Varför? Jo, för att dessa två gäng har riktigt fina offensiver, och matcherna lagen emellan har en tendens till att bli riktigt händelserika. Real Madrid vann förra årets möten med 2-1 på bortaplan och 5-2 på hemmaplan. Celta Vigo hade dock ”endast” tio avslut i premiären (stod väldigt lågt efter man gjort 2-0). Real Madrid hade på bortaplan makalösa 29 avslut. Jag trodde linan skulle vara minst 2-3 avslut högre och jag tycker över 24.5 till oddset 1.80 är dagens bästa spel. Lycka till!

Fler speltips

Speltips fotboll från Brigaden SB
13 Feb 20:45
Fotboll
Burton vs Carlisle
13 Feb 20:45
Spelbolag
Odds
2,00
Speltips
Burton | -0,25
c fc f aa ef x
11 Feb 17:30
Fotboll
RekStudion Special vs Aston Villa vs Manchester United
11 Feb 17:30
Spelbolag
Odds
4.50
Speltips
Båda lagen gör mål, Ollie Watkins och Rasmus Højlund över 2,5 avslut på mål tillsammans & Ollie Watkins eller Rasmus Højlund gör mål (Aston Villa - Manchester United)
n
08 Feb 20:45
Fotboll
Rouen vs Monaco
08 Feb 20:45
Spelbolag
Odds
1.77
Speltips
Monaco/Monaco
VISA ALLA SPELTIPS