Dagens Dubbel 25 April

En småtrevlig torsdag med både Premier League, Serie A och framförallt Allsvenskan där hela fem matcher avgörs ikväll. En av dessa – Västerås hemma mot Mjällby – finns med på denna dubbel, som jag har satt ihop och som ComeOn varit schyssta att boosta oddset på. Oddset har dessutom droppat på båda lagen i dubbeln sedan det prissattes, så boosten är nu ännu tydligare. Håll igång!

Domeijs torsdags-dubbel @ 4.25

Del 1 i dubbeln är en storfavorit – Manchester City borta mot Brighton – och efter Liverpools fall igår så har också City droppat i odds sedan denna dubbel prissattes, så värdet har ökat ännu mer! All respekt för Brighton, men jag tror inte man kommer störa City ikväll. Hemmalaget brottas med en lång frånvarolista och även om det finns frågetecken kring både Haaland och Foden p.g.a. skador så kommer MC ha en tillräckligt stark elva för att kunna styra och ställa.

Del 2 i dubbeln är en svårare utmaning – i synnerhet om Västerås otroliga ”stolpe ut” fortsätter även ikväll. Nykomlingen ligger sist med noll poäng och noll (!) gjorda mål, men med ”normal” utdelning så hade man troligtvis legat före Mjällby, som har sju poäng efter de första fyra omgångarna. Så pass är det! Jag hoppas att VSK fortsätter med höga huvuden och i samma stil spelmässigt – då kommer poängen att ramla in, förr eller senare. Heja, grönvitt!

Klicka här för att rygga spelet

Fler speltips

26 May 15:00
Trav
Elitkampen vs 2024
26 May 15:00
Spelbolag
Odds
6.00
Speltips
Tangen Bork
25 May 12:45
Trav
Sweden Cup vs 2024
25 May 12:45
Spelbolag
Odds
4.35
Speltips
Just A Gigolo
n
21 May 12:20
Ishockey
Hockey vs VM
21 May 12:20
Spelbolag
Odds
1.83 - 9.00
Speltips
Flera
VISA ALLA SPELTIPS