Speltips Oskar Block

En poäng är tillräckligt!

Nedflyttningsstriden av La Liga utgörs av ett rejält getingbo där inte mindre än sex olika klubbar riskerar att behöva lämna finrummet. Ett av dessa lag är Cadiz som åker till ett redan utslaget Elche under söndagseftermiddagen. Förutsättningarna är förhållandevis enkla. Tar man poäng säkrar man kontraktet – annars behöver man förlita sig på något annat lag.

Speltips: U27.5 skott

Valencia, Getafe, Cadiz, Almería, Celta Vigo och Valladolid. För sex olika klubbar väntar en nervös söndagseftermiddag när ligaspelet ska avgöras. Det hela blir inte mindre komplicerat av att spanska ligasystemet valt att inbördes möten ska fälla avgörandet vid lika många poäng. För exempelvis Celta Vigo blir det avgörande då man har svaga resultat mot de inblandade lagen, men för Cadiz innebär det att man endast åker ned om man förlorar samtidigt som samtliga av Almería, Valladolid och Celta Vigo vinner medan Valencia tar minst en poäng. Chansen att alla övriga lag löser den uppgiften är nog närmare blott 5%, men jag tror inte att Cadiz vill utsätta sig för den risken. Coach Sergio säger dessutom ”No vamos a especular, hemos preparado el partido en el que nos jugamos la permanencia” vilket betyder att de inte kommer spekulera utan följa sin matchplan hela vägen. Däremot tror jag inte heller att det blir någon full gas här, utan jag tror man är mer än nöjd med ett tickande 0-0-resultat.

I skrivande stund ligger mål-linan helt even på 2.5 och då brukar man sällan bjudas på skottlinor högre än 24.5-25.5. I detta fall får vi alltså hela 27.5. Faktum är att bara en enda klubb – Real Madrid i hela ligan snittat högre än så denna säsong. Anledningen är att spelbolagen troligen lagt relativt stor vikt vid de senaste matchernas utfall, där Elche faktiskt skjutit en del. Kollar vi på hemmalaget senaste 11 matcher – vilket är alla matcher som Beccacece lett laget så löser man linan i 6 av 11. Inget superskojigt facit. Tittar vi däremot på Cadiz så löser man linan i 13 av de 15 senaste matcherna. Vi har heller ingen stor målskytt i någon av lagen som lyser av självförtroende och skjuter på allt – utan ingen i något av lagen har ens lyckats nå 7 mål.. Jag har svårt att se att denna match bör vara mer tiltad åt en högre skottlina även om jag kan köpa att Elche vill avsluta sin La Liga-sejour snyggt inför hemma-fansen.

U27.5 skott får sig en liten peng på Expekt till @ 1.80!

 

Bet365 Bet365

1 250 kr bonus

Oddsbonus upp till 1250 spelkrediter. Minimuminsats 50 kr, lägsta odds 1,20, inget omsättningskrav. Erbjudandet gäller för nya kunder.

Hämta bonus

Fler speltips

c fc f aa ef x
13 Apr 13:30
Fotboll
RekStudion Special vs Newcastle vs Tottenham
13 Apr 13:30
Spelbolag
Odds
2.25
Speltips
Båda lagen gör mål & Alexander Isak och Dejan Kulusevski över 1,5 avslut på mål tillsammans (Newcastle United - Tottenham)
c fc f aa ef x
07 Apr 16:30
Fotboll
RekStudion Special vs Manchester United vs Liverpool
07 Apr 16:30
Spelbolag
Odds
2.25
Speltips
Liverpool flest avslut, avslut på mål och hörnor i matchen (Manchester United - Liverpool)
o XbiBgH x
04 Apr 21:00
Fotboll
Chelsea vs Man United
04 Apr 21:00
Spelbolag
Odds
3.50 / 4.50
Speltips
Boostad dubbel
VISA ALLA SPELTIPS