Ishockey speltips Örebro mot Karlskoga

Frölunda vs Brynäs

Även SHL kommer gå in i en liten vila efter dagens matcher. Jag har hittat ett intressant spel i matchen Frölunda som tar sig an Brynäs i en viktig match för striden runt strecken. Häng med nedan för speltips och analys.

Steppat upp

Frölunda började säsongen på ett ganska svagt sätt men har spelat upp sig rejält. Avancemang i CHL efter en mycket bra genomförd kvartsfinal mot Skellefteå och ett starkt spel SHL på slutet har gett Frölunda hoppet om både Le Mat pokalen och CHL pokalen. Senaste matchen mot Rögle var inte alls bra dock, torsk med 4-0. Framförallt har Frölunda fått igång sin offensiv, och det är framförallt offensiven som kommer ge Frölunda titlar, om titelchanserna finns under 2023.Frölunda saknade Joel Lundqvist senast, ett mycket tungt avbräck visade det sig, det är dock ingen större fara med Joel enligt rapporter. Dock finns det herrar som Ryan Lasch, Jere Innala, Max Friberg och Patrik Carlsson som håller hög SHL klass. Defensiven är även den tung och skicklig med herrar som Petteri Lindbohm, Christian Folin samt Andreas Borgman. Målvakten Lars Johansson har varit lysande på slutet, bortsett från senaste fighten.

Måste studsa upp

Brynäs har bara en seger på de senaste sju matcherna och har sjunkit till en elfte plats i tabellen. Det är faktiskt bara en pinne ner till det negativa kvalet, så Brynäs måste studsa upp och börja ta poäng. Truppen finns där, och det kan absolut bli en topp tio placering, men då gäller det att stjärnorna levererar. Trots mycket förluster på slutet så har Brynäs offensiv varit ganska bra, gjort mål i matcherna och framförallt haft många chanser.Som sagt så har Brynäs ett bra lag på pappret med skickliga herrar som Johan Larsson, Anton Rödin, Greg Scott och Dmytro Timashov. Brynäs har tagit in två nya spelare i laget den senaste veckan i Kevin Roy och Jacob Blomqvist (återvändare). Defensivt är det David Sklenicka som har varit lysande offensivt men en sådan spelare som Simon Bertilsson ska absolut inte underskattas. Anders Lindbäck är på pappret en av seriens bästa målvakter men har inte riktigt kommit upp i nivå än.

Dagens speltips

Detta är två lag som har fin offensiv. Tittar vi på matcherna mellan lagen på senare tid så har det blivit 2-5, 5-3, 5-2 de senaste tre matcherna. Fem av de sex senaste matcherna har slutat med över 5.5 mål. Frölundas fyra senaste matcher har slutat med över 5.5 mål, även Brynäs fyra senaste har slutat med över 5.5 mål. Jag tror på en öppen historia med mycket mål, oddset på över 5.5 mål är strax över två gånger degen. Med informationen ovan så är det ett riktigt bra odds och mycket spelvänligt, lycka till!

Fler speltips

26 May 15:00
Trav
Elitkampen vs 2024
26 May 15:00
Spelbolag
Odds
6.00
Speltips
Tangen Bork
25 May 12:45
Trav
Sweden Cup vs 2024
25 May 12:45
Spelbolag
Odds
4.35
Speltips
Just A Gigolo
n
21 May 12:20
Ishockey
Hockey vs VM
21 May 12:20
Spelbolag
Odds
1.83 - 9.00
Speltips
Flera
VISA ALLA SPELTIPS