Aston Villa – Man City

Gruppen besegrar individen!

Superettan ⚽️ 🇸🇪

Stark form hos Örgryte med två raka segrar på bortaplan (dessutom konstgräs) & det går inte längre att blunda för hur kollektivet kommit samman efter diverse krismöten, förändringar i ledarstaben & skada samt försäljning av offensiva toppspelare ➖️ Tippades inför säsongen att tillhöra toppen.

Norrby har det jobbigt just nu & en röd tråd i sammanhållningen på plan ser ut att saknas stundtals. Föreningen har valt att fortsätta satsa på offensiven med ett par nyförvärv i sommar ➖️ Kanske borde varit bättre att börja lappa ihop bakifrån istället?

Ett par spelare kommer tillbaka ikväll för Örgryte som dock saknar Anton Andreasson jämfört med senast (avstängd) ➖️ Ett minus i anfallsspelet.

På Gamla Ullevi med sitt naturgräs blir det dock åter tufft för Norrby som också saknar ett par avstängda ➖️ Framförallt mittkuggen & rutinerade Ivo Pekalski.

Sett till oddsfördelning ser jag ett litet hemmavärde till minimum 1,84 som bör testas med en låg insats till angivet spelförslag ➖️ Gruppen besegrar individen,

Lycka till

Steffe | http://www.twitter.com/spel_brigaden

Fler speltips

iYnPkD z x
28 May 17:30
Fotboll
Premier League vs Premier League
28 May 17:30
Spelbolag
Odds
2
Speltips
Läs här!
c fc f aa ef x
28 May 17:30
Fotboll
RekStudion vs Special
28 May 17:30
Spelbolag
Odds
3.25
Speltips
Tottenham och West Ham minst 3 mål görs av lagen sammanlagt & Harry Kane Över 1.5 skott på mål
SB
28 May 17:30
Fotboll
Elfsborg vs Malmö
28 May 17:30
Spelbolag
Odds
3,77
Speltips
X (Oavgjort)
VISA ALLA SPELTIPS