Gruppen besegrar individen!

Publicerades den 23 augusti 2022
Hem / Speltips

Superettan ⚽️ 🇸🇪

Stark form hos Örgryte med två raka segrar på bortaplan (dessutom konstgräs) & det går inte längre att blunda för hur kollektivet kommit samman efter diverse krismöten, förändringar i ledarstaben & skada samt försäljning av offensiva toppspelare ➖️ Tippades inför säsongen att tillhöra toppen.

Norrby har det jobbigt just nu & en röd tråd i sammanhållningen på plan ser ut att saknas stundtals. Föreningen har valt att fortsätta satsa på offensiven med ett par nyförvärv i sommar ➖️ Kanske borde varit bättre att börja lappa ihop bakifrån istället?

Ett par spelare kommer tillbaka ikväll för Örgryte som dock saknar Anton Andreasson jämfört med senast (avstängd) ➖️ Ett minus i anfallsspelet.

På Gamla Ullevi med sitt naturgräs blir det dock åter tufft för Norrby som också saknar ett par avstängda ➖️ Framförallt mittkuggen & rutinerade Ivo Pekalski.

Sett till oddsfördelning ser jag ett litet hemmavärde till minimum 1,84 som bör testas med en låg insats till angivet spelförslag ➖️ Gruppen besegrar individen,

Lycka till

Steffe | http://www.twitter.com/spel_brigaden

Fler speltips

Inför Champions League: Grupp D, E och F n
06 Oct 21:00
Fotboll
Braga vs Royale Union Saint Gilloise
06 Oct 21:00
Spelbolag
Odds
1.80
Speltips
Över 23.5 avslut
Bonusar SB
06 Oct 18:45
Fotboll
Malmö vs Union Berlin
06 Oct 18:45
Spelbolag
Odds
1,76
Speltips
Union Berlin | -0,25
Porto – Club Bub Brugge n
05 Oct 21:00
Fotboll
Sevilla vs Dortmund
05 Oct 21:00
Spelbolag
Odds
1.85
Speltips
Över 23.5 avslut
VISA ALLA SPELTIPS