Aston Villa – Man City

Gruppen besegrar individen!

Superettan ⚽️ 🇸🇪

Stark form hos Örgryte med två raka segrar på bortaplan (dessutom konstgräs) & det går inte längre att blunda för hur kollektivet kommit samman efter diverse krismöten, förändringar i ledarstaben & skada samt försäljning av offensiva toppspelare ➖️ Tippades inför säsongen att tillhöra toppen.

Norrby har det jobbigt just nu & en röd tråd i sammanhållningen på plan ser ut att saknas stundtals. Föreningen har valt att fortsätta satsa på offensiven med ett par nyförvärv i sommar ➖️ Kanske borde varit bättre att börja lappa ihop bakifrån istället?

Ett par spelare kommer tillbaka ikväll för Örgryte som dock saknar Anton Andreasson jämfört med senast (avstängd) ➖️ Ett minus i anfallsspelet.

På Gamla Ullevi med sitt naturgräs blir det dock åter tufft för Norrby som också saknar ett par avstängda ➖️ Framförallt mittkuggen & rutinerade Ivo Pekalski.

Sett till oddsfördelning ser jag ett litet hemmavärde till minimum 1,84 som bör testas med en låg insats till angivet spelförslag ➖️ Gruppen besegrar individen,

Lycka till

Steffe | http://www.twitter.com/spel_brigaden

Fler speltips

PL: Hörnspel i Southampton – Leeds SB
01 Feb 21:00
Fotboll
Manchester United vs Nottingham Forest
01 Feb 21:00
Spelbolag
Odds
1,79
Speltips
Nottingham | +3,0 Hörnor
category bg
04 Feb 16:00
Fotboll
Millwall vs Sunderland
04 Feb 16:00
Spelbolag
Odds
2,15
Speltips
Millwall
Överlägsna Messi och stjärnskottet Openda – Datasummering av säsongsstarten c fc f aa ef x
31 Jan 20:45
Fotboll
Birmingham vs Blackburn
31 Jan 20:45
Spelbolag
Odds
2.13
Speltips
Birmingham -0.25
VISA ALLA SPELTIPS