Hull bryter trenden!

Championship rullar vidare och det är intressant att se hur tabellen börjar skikta upp sig. Det svänger dock snabbt och på 4-5 omgångar kan det helt plötsligt se annorlunda ut igen! Denna veckas bästa spel har jag ringat in i matchen mellan Hull-Huddersfield. Två lag som spelat i Championship i evigheter känns det som. Historiken visar att lagen mött varandra de tre senaste säsongerna och då är statistiken 5-1-0 i Huddersfields favör! Intressant minst sagt. Men betyder den statistiken något nu? Tveksamt enligt mig…

Hull

Hemmalaget har gjort en stabil säsong hittills, 6-5-4 efter 15 matcher och de fyra förlusterna är samtliga mot tufft motstånd. Lite väl många oavgjorda hemmamatcher har bromsat laget en aning och gör att de återfinns på plats nio i tabellen, dock med bra häng på topp 6. Liam Rosenior är en kompetent tränare som i lugn och ro får bygga för framtiden här. Troligen är viktige Philogene åter i laget efter att ha missat senaste matchen, förlusten borta mot WBA. Hull brukar studsa tillbaka efter en förlust, har inte förlorat två raka matcher sedan 2022 exempelvis.

Huddersfield

Laget som häromåret nosade på uppflyttning via en fantastisk prestation har fallit tillbaka och liksom i fjol blir fokus att klara nytt kontrakt. Har redan hunnit skifta tränare och nye Darren Moore har verkligen inte fått någon smakstart. Laget är extremt trubbigt och varken producerar eller skapar mycket offensivt. Kommer förmodligen likt förra matchen gå för 0-0 här. Det gick vägen hemma mot Watford men här kommer det bli tuffare enligt mig. Svagt bortaspel med 1-3-3 hittills är även det ett argument för att laget får problem denna lördagseftermiddag.

Speltips

Rejäl klasskillnad här och det kommer troligen vara stort bollinnehav för det orange hemmalaget. Förhoppningsvis får de håll på bortalaget och därefter kommer det bli större ytor och många lägen att göra både 2-0 och 3-0! Stark etta där jag väljer asian handicap -1, det vill säga full vinst vid tvåmålsseger och pengar tillbaka om det blir uddamålsseger.

 

Fler speltips

26 May 15:00
Trav
Elitkampen vs 2024
26 May 15:00
Spelbolag
Odds
6.00
Speltips
Tangen Bork
25 May 12:45
Trav
Sweden Cup vs 2024
25 May 12:45
Spelbolag
Odds
4.35
Speltips
Just A Gigolo
n
21 May 12:20
Ishockey
Hockey vs VM
21 May 12:20
Spelbolag
Odds
1.83 - 9.00
Speltips
Flera
VISA ALLA SPELTIPS