Blocken hörna med speltips

Inter Miami – Columbus Crew

MLS är absolut en knepig liga och det finns många som sett betydligt mer av säsongen än mig, men det går även att hitta väldigt fina early-spel på ren marknadsförståelse och lite gräv. Naturligtvis är limits lägre på dessa tidiga spel, men samtidigt tycker jag värdet är rejält – vilket motiverar att ta den redan nu. Betsson släppte precis ett gäng matcher och jag tycker man är rejält fel ute. 

I det täta matchschemat drabbar Inter Miami och Columbus Crew samman om exakt en vecka. Hemmalaget har ju fått ett ordentligt uppsving i medialt utrymme och följare efter att världens genom tiderna bästa spelare valde att ta steget över Atlanten. Messi har också sedan fått sällskap av forna klubbkamraten Busquets, men ingen av dessa kommer att vara spelklara till denna match. Bägge lagen har också liknande schema (samma antal vilodagar) och någorlunda lika skadeläge (Miami troligen blir utan innermittfältarna Mota, Gregore och Arroyo medan Crew nog endast saknar Sands och Matan). Om vi istället kikar på tidigare matcher så ser vi följande prissättningar av marknaden:

Inter Miamis senaste hemmamatcher

– Austin: 2.70* (klart sämre lag än Crew)
– DC United: 2.48 (snäppet sämre lag än Crew)
– NY Red Bulls: 2.39 (nästan jämbördigt lag med Crew)

* = baserat på nuvarande odds, spelas den 2/7

Columbus Crew senaste bortamatcher

New York City: 3.25 (miltals bättre än Miami)
Chicago Fire: 2.81 (bättre än Miami)
Nashville: 3.43 (miltals bättre än Miami)

Att då få 3x på raka tvåan (samt 1.70 på X2) på i denna match är rätt bisarrt. Denna prissättning är vad jag grundar mitt spel på, men för de intresserade har ju också Columbus gått ruggigt starkt med med 13 av 15 möjliga poäng senaste fem medan Miami förlorat fem raka matcher (även om spelet sett lite mindre uselt ut på slutet). Nu är det ju fortsatt sju dagar kvar till match, men i dagsläget har jag extremt svårt att se Crew ens stänga som underdogs. Denna ska ned ordentligt!

Jag tar således båda den raka 2an till @ 3.00 samt X2 till @ 1.70. Det är lite bättre marginal (mindre rake) på 1X2-marknaden så orkar du med lite varians är den absolut bättre.

 

 

 

 

Fler speltips

c fc f aa ef x
03 Mar 16:30
Fotboll
RekStudion Special vs Manchester City vs Manchester United
03 Mar 16:30
Spelbolag
Odds
2.50
Speltips
Manchester City gör mål i båda halvlekarna, Manchester City flest hörnor i matchen & Erling Haaland eller Phil Foden gör mål (Manchester City - Manchester United)
Speltips fotboll från Brigaden SB
13 Feb 20:45
Fotboll
Burton vs Carlisle
13 Feb 20:45
Spelbolag
Odds
2,00
Speltips
Burton | -0,25
c fc f aa ef x
11 Feb 17:30
Fotboll
RekStudion Special vs Aston Villa vs Manchester United
11 Feb 17:30
Spelbolag
Odds
4.50
Speltips
Båda lagen gör mål, Ollie Watkins och Rasmus Højlund över 2,5 avslut på mål tillsammans & Ollie Watkins eller Rasmus Højlund gör mål (Aston Villa - Manchester United)
VISA ALLA SPELTIPS