PL: Hörnspel i Southampton – Leeds

Litet Lördagslir!!!!!

Med 80% träff finns alltid en risk att hjärnan börjar att släppa på disciplinen i noggrann värdering ➖️ Med det sagt är självrannsakan utförd & du finner mer vishet på min twittersida http://www.twitter.com/spel_brigaden🤪 (Hehe.. Följ (hj)ärna!!!)

//Steffe

Superettan

Toppmatch i serien och kamp om ödesdigra poäng i jakten på uppflyttning är att vänta mellan lagen på plats ett och fyra. Kommer bli en försiktig inledning?

Halmstad har plötsligt hamnat lite i en formdipp och truppen ser lite trött och sargad ut trots fin bredd ➖️ Det utlovas nu full fokus och hårdare tag i närkamper, enligt egen utsago.

Formstarka Öster är mer i behov av poängen för att nå kvalplatsen, men här lär vi se en defensiv inställning i första hand med vetskap om Halmstads hemmastyrka. I förra mötet som innehöll låga 5 hörnor totalt blev laget helt avklätt i en match som slutade 1-4.

Svårt att sia om matchutgång (1X2), men det ytterst knappa spelvärdet just nu ligger åt höger (dvs gästande Öster). Istället finner jag efter en mängd statistisk simulering ett litet spelvärde i total hörnmängd. Så länge matchen står och väger kommer båda lagen hellre säkra ett kryss än en seger lyder modellen. Underspelet (max 10 hörnor) till angivet odds ligger inom intervallet för en låg insats och 3/10 enheter investeras,

Lycka till!!

Fler speltips

Speltips fotboll från Brigaden SB
13 Feb 20:45
Fotboll
Burton vs Carlisle
13 Feb 20:45
Spelbolag
Odds
2,00
Speltips
Burton | -0,25
c fc f aa ef x
11 Feb 17:30
Fotboll
RekStudion Special vs Aston Villa vs Manchester United
11 Feb 17:30
Spelbolag
Odds
4.50
Speltips
Båda lagen gör mål, Ollie Watkins och Rasmus Højlund över 2,5 avslut på mål tillsammans & Ollie Watkins eller Rasmus Højlund gör mål (Aston Villa - Manchester United)
n
08 Feb 20:45
Fotboll
Rouen vs Monaco
08 Feb 20:45
Spelbolag
Odds
1.77
Speltips
Monaco/Monaco
VISA ALLA SPELTIPS