Litet Lördagslir!!!!!

Publicerades den 17 september 2022
Hem / Speltips

Med 80% träff finns alltid en risk att hjärnan börjar att släppa på disciplinen i noggrann värdering ➖️ Med det sagt är självrannsakan utförd & du finner mer vishet på min twittersida http://www.twitter.com/spel_brigaden🤪 (Hehe.. Följ (hj)ärna!!!)

//Steffe

Superettan

Toppmatch i serien och kamp om ödesdigra poäng i jakten på uppflyttning är att vänta mellan lagen på plats ett och fyra. Kommer bli en försiktig inledning?

Halmstad har plötsligt hamnat lite i en formdipp och truppen ser lite trött och sargad ut trots fin bredd ➖️ Det utlovas nu full fokus och hårdare tag i närkamper, enligt egen utsago.

Formstarka Öster är mer i behov av poängen för att nå kvalplatsen, men här lär vi se en defensiv inställning i första hand med vetskap om Halmstads hemmastyrka. I förra mötet som innehöll låga 5 hörnor totalt blev laget helt avklätt i en match som slutade 1-4.

Svårt att sia om matchutgång (1X2), men det ytterst knappa spelvärdet just nu ligger åt höger (dvs gästande Öster). Istället finner jag efter en mängd statistisk simulering ett litet spelvärde i total hörnmängd. Så länge matchen står och väger kommer båda lagen hellre säkra ett kryss än en seger lyder modellen. Underspelet (max 10 hörnor) till angivet odds ligger inom intervallet för en låg insats och 3/10 enheter investeras,

Lycka till!!

Fler speltips

Inför Champions League: Grupp D, E och F n
06 Oct 21:00
Fotboll
Braga vs Royale Union Saint Gilloise
06 Oct 21:00
Spelbolag
Odds
1.80
Speltips
Över 23.5 avslut
Bonusar SB
06 Oct 18:45
Fotboll
Malmö vs Union Berlin
06 Oct 18:45
Spelbolag
Odds
1,76
Speltips
Union Berlin | -0,25
Porto – Club Bub Brugge n
05 Oct 21:00
Fotboll
Sevilla vs Dortmund
05 Oct 21:00
Spelbolag
Odds
1.85
Speltips
Över 23.5 avslut
VISA ALLA SPELTIPS