PL: Hörnspel i Southampton – Leeds

Litet Lördagslir!!!!!

Med 80% träff finns alltid en risk att hjärnan börjar att släppa på disciplinen i noggrann värdering ➖️ Med det sagt är självrannsakan utförd & du finner mer vishet på min twittersida http://www.twitter.com/spel_brigaden🤪 (Hehe.. Följ (hj)ärna!!!)

//Steffe

Superettan

Toppmatch i serien och kamp om ödesdigra poäng i jakten på uppflyttning är att vänta mellan lagen på plats ett och fyra. Kommer bli en försiktig inledning?

Halmstad har plötsligt hamnat lite i en formdipp och truppen ser lite trött och sargad ut trots fin bredd ➖️ Det utlovas nu full fokus och hårdare tag i närkamper, enligt egen utsago.

Formstarka Öster är mer i behov av poängen för att nå kvalplatsen, men här lär vi se en defensiv inställning i första hand med vetskap om Halmstads hemmastyrka. I förra mötet som innehöll låga 5 hörnor totalt blev laget helt avklätt i en match som slutade 1-4.

Svårt att sia om matchutgång (1X2), men det ytterst knappa spelvärdet just nu ligger åt höger (dvs gästande Öster). Istället finner jag efter en mängd statistisk simulering ett litet spelvärde i total hörnmängd. Så länge matchen står och väger kommer båda lagen hellre säkra ett kryss än en seger lyder modellen. Underspelet (max 10 hörnor) till angivet odds ligger inom intervallet för en låg insats och 3/10 enheter investeras,

Lycka till!!

Fler speltips

n
01 Jun 21:00
Fotboll
Borussia Dortmund vs Real Madrid
01 Jun 21:00
Spelbolag
Odds
1.70 - 3.65
Speltips
Flera
n
26 May 15:20
Ishockey
Hockey vs VM
26 May 15:20
Spelbolag
Odds
2.25 - 4.50
Speltips
Flera
n
25 May 14:20
Ishockey
Hockey vs VM
25 May 14:20
Spelbolag
Odds
2.00 - 4.70
Speltips
Flera
VISA ALLA SPELTIPS