championskungen

Målfest i derbyt?

Suck, vad motigt det var i lördags. Bara ett av fem spel gick in. Ångrar inte direkt något av spelen då matcherna ändå spelade ut sig någorlunda som jag förutspått. Det sämsta spelet rent teoretiskt var nog faktiskt det som ändå träffade, Cardiffsegern hemma mot She W satt långt inne och oddset rörde sig uppåt innan spelstart med. Annars var det små marginaler emot, bland annat Birminghams 2-1 med sista sparken som dödade förra veckans huvudspel på Plymouth +0,5. Vi laddar om och tar sikte på helgens spännande drabbningar!

Leeds

Äntligen! Ja, så kändes det nog för många Leeds-supportrar efter förra veckans 4-3-seger mot Ipswich. Första segern i Championship bärgades i den underhållande fighten. Oj, vad fina mål Leeds gjorde och oj vad det såg darrigt ut i de bakre regionerna! Men segern var rättvis och ett rejält styrkebesked att slå förmodade topplagskonkurrenten Ipswich på bortaplan. Nyförvärvet Piroe (över 40 mål totalt i Swansea-tröjan senaste två säsongerna) fick trycka dit en boll och kommer bli nyttig i Leeds. Kanske börjar allt sätta sig och arbetsro infinna sig i Leeds-lägret efter en stökig sommar? Ett litet bakslag får dock noteras under veckan, åkte ut mot Salford i ligacupen efter straffar. Skapade dock mycket chanser och förlusten får sättas på oturskontot. Chanserna sitter på lördag istället?

Sheffield W

De som var skeptiska till Sheffield W pre säsongsstart har fått vatten på sin kvarn. Usel start med fyra raka förluster och det är bistra miner bland fansen. Både ägare och tränare ifrågasätts. Hur länge får spanske Munoz leda laget, förste tränare att få sparken denna säsong i Championship? Det har brustit både offensivt och defensivt för She W, framförallt är det tveksamt försvarsspel som ställt till det. Oerhört sur förlust senast mot Cardiff då laget åker på en tveksam straff i 95:e minuten, kunde annars blivit en värdefull poäng för moralen. Här kommer det dock inte bli svårt att ladda om, det vankas derby mot Leeds och även om det skiljde två divisioner mellan lagen för ett år sedan är onsdagslaget fast övertygade om att de har chansen att vinna här.

Speltips

Bäddat för en kul match mellan två lag som inte sätter defensiven i första rummet. Får vi ett hyfsat tidigt första mål kan det bli rejäl action tror jag. Derbymatcher kan ofta spåra ur och det skulle inte förvåna mig om 3-2, 4-1 eller 2-2 blir slutresultatet. Marknaden gör över/under 2,75 mål till huvudlina men jag spänner bågen lite ytterligare och väljer att lägga mitt spel på över 3,5 mål till glada oddset 2,88. Ryggar du?

SpeedyBet SpeedyBet

1000 kr bonus

Oddsbonus upp till 1000 kr. Min.insättning 100 kr . Omsättningskrav 10x. & min. odds 1,50. Erbjudandet gäller nya spelare. 18+ år – Regler & villkor gäller, Stodlinjen.se, Spelpaus.se.

Hämta bonus

Fler speltips

n
01 Jun 21:00
Fotboll
Borussia Dortmund vs Real Madrid
01 Jun 21:00
Spelbolag
Odds
1.70 - 3.65
Speltips
Flera
n
26 May 15:20
Ishockey
Hockey vs VM
26 May 15:20
Spelbolag
Odds
2.25 - 4.50
Speltips
Flera
n
25 May 14:20
Ishockey
Hockey vs VM
25 May 14:20
Spelbolag
Odds
2.00 - 4.70
Speltips
Flera
VISA ALLA SPELTIPS