Måndagslir plockat!!

Publicerades den 02 september 2022
Hem / Speltips

Superettan ⚽️ 🇸🇪

Insats: 4/10 Enheter

Det har rullat på rätt skapligt för både spelförslaget & undertecknad http://www.spreadsheet.se/spelbrigadenrekar ➖️ Ett måndagslir är plockat.

Brages boss Klebér Saarenpää har under relativt lång tid & små medel byggt upp ett lag med ambition att nå Allsvenskan. Med ett flertal gruppspel på senare tid i Svenska Cupen visar klubben potential & med en okej form jagar de nu BP för direktuppflyttning. Laget håller en jämn formkurva & har endast förlorat 20% av matcherna under senare del av säsongen.

Göteborgslaget Utsikten har gjort det väldigt bra som undvikit förlust i mer än varannan match ➖️ Rivstartade säsongen som gärna en nykomling brukar göra. På senare tid med rotation i startelvan av olika anledningar har dock resultaten börjat att sina. Med 60% förluster under senare del av säsongen & endast 10% segrar, börjar fler fråge- än utropstecken att framträda inför slutspurten av Superettan.

Dalagänget Brage vilade ett flertal spelare i veckans cupavancemang ➖️ Drabbades dock av en skada på en regelbunden inhoppare. I övrigt är flera spelare tillbaka från just rehab. Det är full fokus på måndag med få avbräck inför match.

Utsikten kommer fortsatt att behöva snurra lite med sitt materiel på måndag, då några startspelare inte är tillgängliga denna gång heller. Laget roterade dock i veckans cupavancemang & är förberedda på att det kommer bli svårt i Borlänge.

Här ligger spelvärdet på Brageseger, men skyddslinan ska vara påkopplad vid ett eventuellt oavgjort slutresultat ➖️ Draw No Bet blir därför speltipset & till detta odds är värdet under medel,

Lycka till!!

Steffe

http://www.twitter.com/spel_brigaden

Fler speltips

Inför Champions League: Grupp D, E och F n
06 Oct 21:00
Fotboll
Braga vs Royale Union Saint Gilloise
06 Oct 21:00
Spelbolag
Odds
1.80
Speltips
Över 23.5 avslut
Bonusar SB
06 Oct 18:45
Fotboll
Malmö vs Union Berlin
06 Oct 18:45
Spelbolag
Odds
1,76
Speltips
Union Berlin | -0,25
Porto – Club Bub Brugge n
05 Oct 21:00
Fotboll
Sevilla vs Dortmund
05 Oct 21:00
Spelbolag
Odds
1.85
Speltips
Över 23.5 avslut
VISA ALLA SPELTIPS