EL-kval: Slovacko – Fenerbahce

Måndagslir plockat!!

Superettan ⚽️ 🇸🇪

Insats: 4/10 Enheter

Det har rullat på rätt skapligt för både spelförslaget & undertecknad http://www.spreadsheet.se/spelbrigadenrekar ➖️ Ett måndagslir är plockat.

Brages boss Klebér Saarenpää har under relativt lång tid & små medel byggt upp ett lag med ambition att nå Allsvenskan. Med ett flertal gruppspel på senare tid i Svenska Cupen visar klubben potential & med en okej form jagar de nu BP för direktuppflyttning. Laget håller en jämn formkurva & har endast förlorat 20% av matcherna under senare del av säsongen.

Göteborgslaget Utsikten har gjort det väldigt bra som undvikit förlust i mer än varannan match ➖️ Rivstartade säsongen som gärna en nykomling brukar göra. På senare tid med rotation i startelvan av olika anledningar har dock resultaten börjat att sina. Med 60% förluster under senare del av säsongen & endast 10% segrar, börjar fler fråge- än utropstecken att framträda inför slutspurten av Superettan.

Dalagänget Brage vilade ett flertal spelare i veckans cupavancemang ➖️ Drabbades dock av en skada på en regelbunden inhoppare. I övrigt är flera spelare tillbaka från just rehab. Det är full fokus på måndag med få avbräck inför match.

Utsikten kommer fortsatt att behöva snurra lite med sitt materiel på måndag, då några startspelare inte är tillgängliga denna gång heller. Laget roterade dock i veckans cupavancemang & är förberedda på att det kommer bli svårt i Borlänge.

Här ligger spelvärdet på Brageseger, men skyddslinan ska vara påkopplad vid ett eventuellt oavgjort slutresultat ➖️ Draw No Bet blir därför speltipset & till detta odds är värdet under medel,

Lycka till!!

Steffe

http://www.twitter.com/spel_brigaden

Fler speltips

c fc f aa ef x
13 Apr 13:30
Fotboll
RekStudion Special vs Newcastle vs Tottenham
13 Apr 13:30
Spelbolag
Odds
2.25
Speltips
Båda lagen gör mål & Alexander Isak och Dejan Kulusevski över 1,5 avslut på mål tillsammans (Newcastle United - Tottenham)
c fc f aa ef x
07 Apr 16:30
Fotboll
RekStudion Special vs Manchester United vs Liverpool
07 Apr 16:30
Spelbolag
Odds
2.25
Speltips
Liverpool flest avslut, avslut på mål och hörnor i matchen (Manchester United - Liverpool)
o XbiBgH x
04 Apr 21:00
Fotboll
Chelsea vs Man United
04 Apr 21:00
Spelbolag
Odds
3.50 / 4.50
Speltips
Boostad dubbel
VISA ALLA SPELTIPS