Överlägsna Messi och stjärnskottet Openda – Datasummering av säsongsstarten

Marocko vs Spanien

Nu är det dags för åttondelsfinalerna i VM, dags för Marocko och Spanien att mötas, där Spanien får anses som favoriter på förhand. Jag har hittat ett intressant specialspel i den tidiga matchen, där avsparkstid är 16.00 den 6 december. Häng med nedan!

Starkt gruppspel!

Marocko hade en ganska lurig grupp, som bestod av Kanada, Belgien och Kroatien. På förhand var det Belgien och Kroatien som skulle ta sig vidare, men ett bra gruppspel av Marocko gjorde att man knep den andra åttondelen. I första gruppspelsmatchen kryssade Marocko mot Kroatien, efter en mycket bra insats av Marocko. I de två återstående matcherna slog man både Belgien och Kanada efter två mycket solida insatser. Marocko är ett lurigt landslag med mycket fina kvaliter inom sig.

Marocko har många lirare som lirar på hög nivå ute i Europa, deras stjärnor i Hakim Ziyech, Youssef En Nesyri och Achraf Hakimi spelar i topplag i Europa och har gjort det bra i detta VM, Ziyech och Hakimi är dock frågetecken till start här, men det ska mycket till för att de ska missa denna viktiga match. Utöver dessa lirare finns det mer skickligt i startelvan, och Marocko är absolut inte dåligt lag på pappret och kan mycket väl överraska detta Spanien.

Godkänt så här långt

Spanien och Tyskland skulle gå rent igenom sin grupp som också bestod av Costa Rica och Japan, men så blev icke fallet. Spanien och Japan tog sig vidare efter att Japan slog oinspirerat Spanien i sista gruppspelsmatchen. Spanien gjorde kaffeved av Costa Rica i första matchen, 7-0, kryssade mot Tyskarna i runda två och avancemanget var nästan 100% när de klev in mot Japan i sista matchen. Vid eventuell vinst mot Japan hade det blivit Kroatien för Spanien, vilket inte alls skulle vara optimalt. Nej, Spanien gjorde rätt i att torska mot Japan, om det nu var med flit.

Alvaro Morata har gjort tre mål och en assist så här långt i Spanien och visat sig vara en mycket fin spets i detta skickliga Spanien. Ferran Torres har stått för två kassar så här långt. Troligtvis kommer det bli en 4-3-3 uppställning där Rodri och Laporte troligtvis tar hand om mittbackspositionerna, där Rodri har varit mycket bra så långt. Två wings i Jordi Alba med två assist samt Azpilicueta/Carvajal. Pedri, Gavi och Busquets tar nog hand om tremanna-fältet, ett mycket gediget mittfält. Anfallet består troligtvis av Olmo, Morata och troligtvis Ferran Torres. Detta är ett mycket passningsskickligt Spanien.

Dagens speltips

Spanien kliver in som favoriter, och är det bättre laget på pappret. Marocko har dock en spets och en snabbhet som mycket väl kan störa Spanien. Spanien har inte alls spelat sin bästa fotboll så här långt, men har gjort jobbet. Jag tror på en match där Spanien har mycket boll och Marocko kontrar, vilket betyder mycket avslut. Spanien snittar 12 avslut per match i detta VM, medan Marocko snittar åtta, och då har Marocko mött mycket svåra nationer. Linan ligger på 21.5, vilket är mycket troligt att det slutar över. Eventuell övertid räknas in i spelet. Över 21.5 avslut blir spelet under tisdagen, lycka till!

Fler speltips

n
01 Jun 21:00
Fotboll
Borussia Dortmund vs Real Madrid
01 Jun 21:00
Spelbolag
Odds
1.70 - 3.65
Speltips
Flera
n
26 May 15:20
Ishockey
Hockey vs VM
26 May 15:20
Spelbolag
Odds
2.25 - 4.50
Speltips
Flera
n
25 May 14:20
Ishockey
Hockey vs VM
25 May 14:20
Spelbolag
Odds
2.00 - 4.70
Speltips
Flera
VISA ALLA SPELTIPS