Piggt Sunderland vinner mittenmötet!

Ointressant match kanske många tycker då det är tolfteplacerade Sunderland som tar emot sjuttonplacerade Hull. Tåget för kvalplats uppåt har gått och båda lagen har bra distans ned till botten. Men jag gillar många tendenser hos hemmalaget och tror att här finns ett fint spel!

Sunderland

Sunderland har gjort en kanonsäsong som nykomling i Championship. Har varit med i racet om playoff-plats länge men har fått kasta in handduken mot slutet. Ett oerhört tufft spelschema har gjort att den stora poängskörden uteblivet. Dock ska resultaten Burnley (b) 0-0, Luton (h) 1-1, Sheffield U (h) 1-2 på slutet inte vara något att skämmas för. Tre vettiga prestationer och framförallt senast var det mycket starkt att ta en pinne borta mot Burnley. Tränaren Tony Mowbray bad sina spelare att testa vingarna mot ligans bästa lag och han var mer än nöjd med utfallet. Nu går svårighetsgraden ner ordentligt när Hull kommer besök.

Hull

0-0 hemma mot Rotherham i lördags. En match mot ligans förmodligen sämsta lag och trots stort spelövertag orkade inte Hull avgöra. Det är inte första gången denna säsong det brister i den viktiga detaljen – att göra mål! Tränare Liam Rosenior efterlyser mer ”hänsynslöshet” i de avgörande lägena och kommer att pusha den detaljen framöver.

Slutsats

Sunderland törstar efter en seger och med gott självförtroende efter förra veckans starka match mot Burnley kommer de göra en kanonmatch inför hemmapubliken. Det kommer att räcka långt! De har mer kvalité och spets i sitt lag än ett uddlöst Hull. 1-0 eller 2-0 är mycket troliga utfall i denna match. Bra spel till över 2 gånger pengarna!

Fler speltips

26 May 15:00
Trav
Elitkampen vs 2024
26 May 15:00
Spelbolag
Odds
6.00
Speltips
Tangen Bork
25 May 12:45
Trav
Sweden Cup vs 2024
25 May 12:45
Spelbolag
Odds
4.35
Speltips
Just A Gigolo
n
21 May 12:20
Ishockey
Hockey vs VM
21 May 12:20
Spelbolag
Odds
1.83 - 9.00
Speltips
Flera
VISA ALLA SPELTIPS