Piggt Sunderland vinner mittenmötet!

Ointressant match kanske många tycker då det är tolfteplacerade Sunderland som tar emot sjuttonplacerade Hull. Tåget för kvalplats uppåt har gått och båda lagen har bra distans ned till botten. Men jag gillar många tendenser hos hemmalaget och tror att här finns ett fint spel!

Sunderland

Sunderland har gjort en kanonsäsong som nykomling i Championship. Har varit med i racet om playoff-plats länge men har fått kasta in handduken mot slutet. Ett oerhört tufft spelschema har gjort att den stora poängskörden uteblivet. Dock ska resultaten Burnley (b) 0-0, Luton (h) 1-1, Sheffield U (h) 1-2 på slutet inte vara något att skämmas för. Tre vettiga prestationer och framförallt senast var det mycket starkt att ta en pinne borta mot Burnley. Tränaren Tony Mowbray bad sina spelare att testa vingarna mot ligans bästa lag och han var mer än nöjd med utfallet. Nu går svårighetsgraden ner ordentligt när Hull kommer besök.

Hull

0-0 hemma mot Rotherham i lördags. En match mot ligans förmodligen sämsta lag och trots stort spelövertag orkade inte Hull avgöra. Det är inte första gången denna säsong det brister i den viktiga detaljen – att göra mål! Tränare Liam Rosenior efterlyser mer ”hänsynslöshet” i de avgörande lägena och kommer att pusha den detaljen framöver.

Slutsats

Sunderland törstar efter en seger och med gott självförtroende efter förra veckans starka match mot Burnley kommer de göra en kanonmatch inför hemmapubliken. Det kommer att räcka långt! De har mer kvalité och spets i sitt lag än ett uddlöst Hull. 1-0 eller 2-0 är mycket troliga utfall i denna match. Bra spel till över 2 gånger pengarna!

Fler speltips

Speltips Brigaden SB
04 Dec 19:00
Ishockey
Djurgården vs Almtuna
04 Dec 19:00
Spelbolag
Odds
2,00
Speltips
Almtuna | Över 2,0 (Mål)
Blocken hörna med speltips o XbiBgH x
04 Dec 21:00
Fotboll
Celta Vigo vs Cadiz
04 Dec 21:00
Spelbolag
Odds
1.76
Speltips
Jonathan Bamba över 0.5 skott på mål
Blocken hörna med speltips o XbiBgH x
03 Dec 21:00
Fotboll
Manchester City vs Tottenham
03 Dec 21:00
Spelbolag
Odds
4.00
Speltips
Udogie att få kort
VISA ALLA SPELTIPS