championskungen

Plymouth skräller?

Vi studsade tillbaka fint förra veckan! Fyra spel rekommenderades varav tre kunde grönrättas med vinst och på ett spel blev det ”push” (pengarna tillbaka). Det hoppas jag kunna bygga vidare på denna helg! Vi börjar med att kika på matchen mellan Birmingham och Plymouth. En match som innan säsongen kanske kändes rätt sval, men desto hetare nu!

Birmingham

Birmingham har fått en riktigt fin start på säsongen, två segrar och en oavgjord. Även utanför planen andas det optimism då klubben bytt ägare och den nya amerikanska ägaren öppnat plånboken. Ett antal fina nyförvärv som redan satt avtryck! Laget imponerande verkligen på mig när de avfärdade luriga Bristol C på bortaplan i lördags. Men det är samtidigt farligt att snabbt dra för stora växlar om ett lag så här i säsongsinledningen. Birmingham lär troligen inte vara med i toppen av tabellen längre fram på säsongen men visst finns förhoppningar att bryta trenden där laget kommit på undre halvan sju säsonger i rad!

Plymouth

Plymouth är nykomling i Championship. Laget vann faktiskt League One förra säsongen, före extremt upphausade Ipswich. Bara det är ett kvalitetsbevis och Plymouth har fått behålla stommen av sitt starka lag. Har inlett säsongen på ett lovande sätt och är så när obesegrade, sur förlust senast hemma mot Southampton. Matchen avgjordes i den 94:e minuten. Jag har oavsett imponerats av denna nykomling och tror att de har potential att klara sig från bottenträsket och snarare fightas om en plats i mitten av tabellen. I deras hittills enda bortamatch, Watford i omgång 2, gjorde laget en mycket fin prestation och tog med sig en pinne med mersmak (0-0) hem till sydvästra England.

Speltips

Här tror jag att marknaden favoriserar Birmingham alltför mycket och lägger för mycket vikt på deras starka säsongsinledning. Hemmaspelet förra säsongen imponerade inte (7-6-10). Plymouth är i grunden inte ett så mycket sämre lag än Birmingham och bör ha goda chanser till att skapa en jämn kamp på lördag! Över 2 gånger pengarna på Plymouth +0,5 (samma sak som X2) är ett fint erbjudande som jag gärna hugger!

Bet365 Bet365

1 250 kr bonus

Oddsbonus upp till 1250 spelkrediter. Minimuminsats 50 kr, lägsta odds 1,20, inget omsättningskrav. Erbjudandet gäller för nya kunder.

Hämta bonus

Fler speltips

Blocken hörna med speltips o XbiBgH x
24 Sep 15:00
Fotboll
Arsenal vs Tottenham
24 Sep 15:00
Spelbolag
Odds
1.90
Speltips
Kulusevski över 1.5 tacklingar
c fc f aa ef x
24 Sep 15:00
Fotboll
RekStudion vs Special
24 Sep 15:00
Spelbolag
Odds
4.50
Speltips
Arsenal vinner & Bukayo Saka och Dejan Kulusevski har sammanlagt över 1.5 avslut på mål (Arsenal - Tottenham)
championskungen Logga Championshipkungen
19 Sep 21:00
Fotboll
Sheffield W vs Middlesbrough
19 Sep 21:00
Spelbolag
Odds
2,20
Speltips
Middlesbrough -0,5
VISA ALLA SPELTIPS