”RekStudion Special” avsnitt 34

Ingen ”Special” förra helgen då utbudet inte riktigt bjöd upp till dans under landslagsuppehållet, men trenden innan var lovande med ett par fina träffar till högt odds. I helgen är ligabollen tillbaka och det med besked – det vimlar av riktigt fina matcher, bl.a. Manchester City-Liverpool som startar kl. 13:30 under lördagen. Givetvis är det också där vi hittat helgens ”RekStudion Special”!

RekStudion Special: Liverpool vinner eller oavgjort & Szoboszlai och Salah över 2,5 avslut tillsammans

Gillar man Manchester City-sidan kan man kila vidare, men är man flexibel eller lutar åt Liverpool-hållet, så är det här ett riktigt bra spel. Del 1 är att ”Pool” ska ta poäng och del 2 att glödhete Szoboszlai ska lösa över 2.5 avslut tillsammans med Salah. Två gubbar som normalt sett levererar och även tar hand om fasta situationer nära mål. Notera att det är avslut och INTE avslut på mål – en väsentlig skillnad. Nya Expekt har boostat oddsen på denna ”Special” till 3.75, det gillas!

RYGGA SPECIALEN HÄR

Lyssna på avsnittet:

Fler speltips

Speltips fotboll från Brigaden SB
13 Feb 20:45
Fotboll
Burton vs Carlisle
13 Feb 20:45
Spelbolag
Odds
2,00
Speltips
Burton | -0,25
c fc f aa ef x
11 Feb 17:30
Fotboll
RekStudion Special vs Aston Villa vs Manchester United
11 Feb 17:30
Spelbolag
Odds
4.50
Speltips
Båda lagen gör mål, Ollie Watkins och Rasmus Højlund över 2,5 avslut på mål tillsammans & Ollie Watkins eller Rasmus Højlund gör mål (Aston Villa - Manchester United)
n
08 Feb 20:45
Fotboll
Rouen vs Monaco
08 Feb 20:45
Spelbolag
Odds
1.77
Speltips
Monaco/Monaco
VISA ALLA SPELTIPS