”RekStudion Special” avsnitt 35

Del 1 av förra veckans special – Liverpool X2 – satt rätt, men både Szoboszlai och Salah svek med avsluten och det blev därmed miss på det klicket. Surt, sa räven, men bara att kliva upp på hästen igen och på nytt står Manchester City som hemmalag – denna gång mot Tottenham och vi byter vi sida och jobbar City…

RekStudion Special: Manchester City vinner med -1.5 i handikapp & Julian Alvarez eller Phil Foden gör mål

Med tanke på Spurs avbräck i truppen blir det svårt att utmana City och vi tar ställning för de ljusblå. Inte bara att vinna matchen, utan att vinna med minst två mål. Det är del 1 och den andra delen är att minst en av Foden och Alvarez ”målar”. Varför vi inte valt Haaland kanske någon undrar? Det beror helt enkelt på att oddset knappt går upp med honom som målskytt och OM City täcker detta handicap, så är ju chansen god att någon av glödhete Foden och Alvarez också gör mål. Vi får 3.00 i odds på denna, vilket är en bra boost av Nya Expekt, och notera också att City -1.5 har droppat lite sedan vi fick det oddset fastställt. Lycka till om rygg!

RYGGA SPECIALEN HÄR

Lyssna på avsnittet:

Fler speltips

Speltips fotboll från Brigaden SB
13 Feb 20:45
Fotboll
Burton vs Carlisle
13 Feb 20:45
Spelbolag
Odds
2,00
Speltips
Burton | -0,25
c fc f aa ef x
11 Feb 17:30
Fotboll
RekStudion Special vs Aston Villa vs Manchester United
11 Feb 17:30
Spelbolag
Odds
4.50
Speltips
Båda lagen gör mål, Ollie Watkins och Rasmus Højlund över 2,5 avslut på mål tillsammans & Ollie Watkins eller Rasmus Højlund gör mål (Aston Villa - Manchester United)
n
08 Feb 20:45
Fotboll
Rouen vs Monaco
08 Feb 20:45
Spelbolag
Odds
1.77
Speltips
Monaco/Monaco
VISA ALLA SPELTIPS