”RekStudion Special” avsnitt 36

Precis som för två veckor sedan så hittade den svåra delen av ”Specialen” rätt senast i och med Fodens mål, men Manchester City lyckades inte skaka av sig Tottenham och matchen slutade – märkligt nog – 3-3. Surt, såklart, men det är bara att blicka framåt och redan idag har vi en ny fin specialare att jobba in. Tottenham inblandade igen – denna gång hemma mot Newcastle.

RekStudion Special: Båda lagen gör mål & Alexander Isak och Dejan Kulusevski över 1,5 avslut på mål tillsammans

Både Tottenham och Newcastle störs av skador, men läget är numera tydligt värre för Newcastle, som dessutom har det väldigt jobbigt på bortaplan. Mot Spurs ”frejdiga” och ofta slarviga defensiv så bör det dock bli något mål, men frågan är om inte Spurs gör fler…? Del 1 av ”Specialen” är att båda lagen ska göra mål och den andra delen kräver att Isak och Kulusevski tillsammans löser minst två registrerade avslut på mål. Offensivt kommer mycket att handla om Isak för gästerna och ”Kulan” har nästan sett ännu bättre ut i hemmalaget i Maddisons frånvaro med mer ansvar – i synnerhet när han agerar i ”10:a”-rollen. Nya Expekt erbjuder 2.50 på denna unika kombination – den hugger vi!

RYGGA SPECIALEN HÄR

Lyssna på avsnittet:

Fler speltips

Speltips fotboll från Brigaden SB
13 Feb 20:45
Fotboll
Burton vs Carlisle
13 Feb 20:45
Spelbolag
Odds
2,00
Speltips
Burton | -0,25
c fc f aa ef x
11 Feb 17:30
Fotboll
RekStudion Special vs Aston Villa vs Manchester United
11 Feb 17:30
Spelbolag
Odds
4.50
Speltips
Båda lagen gör mål, Ollie Watkins och Rasmus Højlund över 2,5 avslut på mål tillsammans & Ollie Watkins eller Rasmus Højlund gör mål (Aston Villa - Manchester United)
n
08 Feb 20:45
Fotboll
Rouen vs Monaco
08 Feb 20:45
Spelbolag
Odds
1.77
Speltips
Monaco/Monaco
VISA ALLA SPELTIPS