”RekStudion Special” avsnitt 37

Äntligen lite flyt med ”Specialen” då den hittade hem förra helgen till finfina 2.50! Kulusevski fixade två registrerade skott på mål i god tid och då krävdes ”bara” mål av både Tottenham och Newcastle. För Spurs var det lugna gatan, man var överlägsna och gled undan till 4-0, och det var nästan så att man gav upp. Då, i 91:a minuten, hittade Joelinton rätt och slutresultatet skrevs till 4-1, vilket räckte fint för oss.

RekStudion Special: Liverpool över 24,5 avslut och hörnor i matchen tillsammans

Denna gång testar vi en ny variant, som Oskar Block nosat fram. Han tror på kross för sitt kära Liverpool hemma mot Manchester United under söndagen, inte bara i mål – utan även i flera andra marknader. Det är ett decimerat United som kommer till Anfield samtidigt som hemmalaget vilade i stort sett samtliga starters i veckans Europamatch och bör ha pigga ben. Specialen kräver att Liverpool ska nå minst 25 avslut och hörnor kombinerat. Väntevärdet på avslut är ca. 18 st och lite drygt 6 st hörnor, där vår tro är att Liverpool har god chans att klara dessa linor och därmed då även frälsa Specialen. Let´s go!

RYGGA SPECIALEN HÄR

Lyssna på avsnittet:

Fler speltips

Speltips fotboll från Brigaden SB
13 Feb 20:45
Fotboll
Burton vs Carlisle
13 Feb 20:45
Spelbolag
Odds
2,00
Speltips
Burton | -0,25
c fc f aa ef x
11 Feb 17:30
Fotboll
RekStudion Special vs Aston Villa vs Manchester United
11 Feb 17:30
Spelbolag
Odds
4.50
Speltips
Båda lagen gör mål, Ollie Watkins och Rasmus Højlund över 2,5 avslut på mål tillsammans & Ollie Watkins eller Rasmus Højlund gör mål (Aston Villa - Manchester United)
n
08 Feb 20:45
Fotboll
Rouen vs Monaco
08 Feb 20:45
Spelbolag
Odds
1.77
Speltips
Monaco/Monaco
VISA ALLA SPELTIPS