”RekStudion Special” vecka 20

Ack så nära att ”Specialen” hittade hem även förra helgen då Jackson noterades för två avslut på mål och således behövde då Salah bara greja ett, vilket han för en stund gjorde, men målet blev bortdömt och egyptiern träffade även målramen… Så kan det gå och det är bara att ta nya tag! Var småsugen på involvera Jackson igen då Chelsea möter West Ham på söndag, men det är svårt att hålla sig borta lördagskvällens fina match mellan Man City-Newcastle och ”duellen” Haaland vs Isak. Vi väljer dock att ”teama” ihop dem i ”Specialen” och det krävs både avslut på mål och mål för att få spelet grönrättat…

RekStudion Special: Erling Haaland & Alexander Isak har Över 2.5 skott på mål tillsammans & gör Över 0.5 mål tillsammans

Erling och Alexander ska alltså tillsammans nå minst tre avslut på mål och samtidigt fixa minst ett mål. Matchen har alla möjligheter i världen att bli en underhållande och sevärd historia och blir det mål, så är det stor chans att någon av dessa herrar ligger bakom. Det ska bli intressant att se om Newcastle – som tvingar upp City i odds över 1.70 på ettan – verkligen kan utmana. Nya Expekt har boostat oddset till 4.50 på helgens ”Special” och det måste testas med en liten slant!

RYGGA SPECIALEN HÄR

Lyssna på avsnittet:

Fler speltips

c fc f aa ef x
03 Mar 16:30
Fotboll
RekStudion Special vs Manchester City vs Manchester United
03 Mar 16:30
Spelbolag
Odds
2.50
Speltips
Manchester City gör mål i båda halvlekarna, Manchester City flest hörnor i matchen & Erling Haaland eller Phil Foden gör mål (Manchester City - Manchester United)
Speltips fotboll från Brigaden SB
13 Feb 20:45
Fotboll
Burton vs Carlisle
13 Feb 20:45
Spelbolag
Odds
2,00
Speltips
Burton | -0,25
c fc f aa ef x
11 Feb 17:30
Fotboll
RekStudion Special vs Aston Villa vs Manchester United
11 Feb 17:30
Spelbolag
Odds
4.50
Speltips
Båda lagen gör mål, Ollie Watkins och Rasmus Højlund över 2,5 avslut på mål tillsammans & Ollie Watkins eller Rasmus Højlund gör mål (Aston Villa - Manchester United)
VISA ALLA SPELTIPS