”RekStudion Special” vecka 22

Ingen träff på ”RekStudion Special” förra helgen då det uteblev mål från duon Isak och Salah och det är bara att ladda om bössan! Denna gång i söndagens stormatch mellan Arsenal och Manchester United och vi testar två spelare att nå över 1.5 avslut på mål tillsammans, men vi kliver ned ett steg i banan och väljer två avslutsglada mittfältare…

RekStudion Special: Bruno Fernandes & Martin Ødegaard har sammanlagt över 1.5 avslut på mål

Bruno Fernandes räds inte direkt att ta avslut och finns även där när det nalkas fasta situationer. Tidigt på säsongen, men han är den mest skottglade spelaren i United så här långt. Det är inte riktigt Ödegaard för Arsenal, men han finns med i toppen och det är bara att hoppas de trenderna håller i sig över denna match, då finns god chans till att ”Specialen” hittar hem denna gång. Det krävs alltså minst två avslut PÅ mål från dessa herrar och oddset ligger på 2.10. Lycka till!

RYGGA SPECIALEN HÄR

Lyssna på avsnittet:

Fler speltips

c fc f aa ef x
03 Mar 16:30
Fotboll
RekStudion Special vs Manchester City vs Manchester United
03 Mar 16:30
Spelbolag
Odds
2.50
Speltips
Manchester City gör mål i båda halvlekarna, Manchester City flest hörnor i matchen & Erling Haaland eller Phil Foden gör mål (Manchester City - Manchester United)
Speltips fotboll från Brigaden SB
13 Feb 20:45
Fotboll
Burton vs Carlisle
13 Feb 20:45
Spelbolag
Odds
2,00
Speltips
Burton | -0,25
c fc f aa ef x
11 Feb 17:30
Fotboll
RekStudion Special vs Aston Villa vs Manchester United
11 Feb 17:30
Spelbolag
Odds
4.50
Speltips
Båda lagen gör mål, Ollie Watkins och Rasmus Højlund över 2,5 avslut på mål tillsammans & Ollie Watkins eller Rasmus Højlund gör mål (Aston Villa - Manchester United)
VISA ALLA SPELTIPS