RekStudion Special vecka 3

Newcastle-Tottenham på söndag – en riktigt intressant match mellan fyran och femman där Newcastle står tre poäng före och dessutom har en match tillgodo. Fint slagläge på CL-plats, men det kan bli svårt att mäta sig med Manchester United och då gäller det att just försvara nuvarande position, som flera lag har siktet på. Senast tog det tvärstopp för Isak och kompani borta mot Aston Villa (0-3), men AV är bra för dagen och Newcastle hade en sämre dag på jobbet. Känslan är att man gör en bättre insats i helgen och är motiverade favoriter i kraft av hemmaplan. Spurs kommer också från förlust – oväntat 2-3 hemma mot Bournemouth – och vill också ”studsa tillbaka. Det blir tufft för Tottenham, men kommer man upp i rätt höjder så kan det absolut räcka till poäng.

RekStudion Special – Isak & Kulusevski har sammanlagt över 1.5 avslut på mål

Vi har dunkat in de två första ”specialarna” – till 3.75 i premiäravsnittet och senast till 2.10 då två av Arsenals ”Gabriels”, Jesus och Martinelli, tillsammans löste fler än 1.5 avslut på mål. Vi ändrar inte på ett vinnande koncept och kör på med likadant spel, fast med andra spelare – denna gång blågult med Isak och Kulusevski. Minst två avslut på mål för de två tillsammans gäller och oddset denna gång är finfina 2.50. Ett riktigt bra spel – tack för det, Nya Expekt! (Notera att båda spelarna måste starta för att spelet ska stå. Om minst en av dem ej startar, så blir spelet ”voidat” och man får tillbaka insatsen.)

RYGGA SPECIALEN HÄR

Lyssna på avsnittet:

Fler speltips

Logga Championshipkungen
28 Nov 20:45
Fotboll
Coventry vs Plymouth
28 Nov 20:45
Spelbolag
Odds
2,95
Speltips
Coventry vinner och över 2,5 mål
n
27 Nov 19:00
Ishockey
Djurgården vs Kalmar
27 Nov 19:00
Spelbolag
Odds
1.89
Speltips
Djurgården -1.5
c fc f aa ef x
25 Nov 13:30
Fotboll
RekStudion Special vs Manchester City vs Liverpool
25 Nov 13:30
Spelbolag
Odds
3.75
Speltips
Liverpool vinner eller oavgjort & Dominik Szoboszlai och Mohamed Salah över 2,5 avslut tillsammans (Manchester City - Liverpool)
VISA ALLA SPELTIPS