”RekStudion Special” vecka 5

En av helgens sportsliga godbitar är absolut Newcastle-Arsenal i Premier League på söndag och det är också där vi hämtar veckans ”RekStudion Special”, som vi själva önskar av Nya Expekt, som i sin tur boostar oddset till en riktigt trevlig nivå. Det är trean mot tvåan i tabellen, men skiljer hela 13 poäng i tabellen, och visst bör Arsenal vara det mer motiverade laget i jakten på den så åtråvärda ligatiteln. Det är bara seger som räknas för ”Gunners” då ju Manchester City kopplat greppet i toppen med tanke på det återstående spelschemat. Räkna dock med ett starkt Newcastle, som såklart kommer köra på inför hemmafansen och försöka befästa Champions League-platsen…

”RekStudion Special” – Isak+Ödegaard sammanlagt över 1.5 avslut på mål

”RekStudion Special” åkte på sitt första nederlag förra veckan då Salah och Kane inte lyckades ta sig över 2.5 avslut på mål tillsammans, trots att det bara saknades ett i paus… En mycket sur torsk till 3.25, men vi ska snabbt hitta tillbaka till den vinnande stilen! Denna vecka återgår vi till två spelare att tillsammans nå över 1.5 avslut på mål tillsammans – Isak i Newcastle och Ödegaard i Arsenal. Anledningen till att vi väljer norrmannen är för att han oftare får spela matchtiden ut jämfört med t.ex. Martinelli och Jesus och dessutom har Ödegaard sett glödhet ut i de senaste matcherna med mål och flera avslut. Isak behöver knappast motiveras, men är ändå den svaga länken då konkurrensen är stenhård offensivt med bl.a Wilson i högform och startplatsen inte är given för svensken. Det är dock favorit på att han startar och då är det toppchans för detta spel att hitta hem! (Notera att båda spelarna måste starta för att spelet ska gälla. Om minst en av dem ej startar, så blir spelet ”voidat” och man får tillbaka insatsen.)

RYGGA SPECIALEN HÄR

Lyssna på avsnittet:

Fler speltips

c fc f aa ef x
03 Mar 16:30
Fotboll
RekStudion Special vs Manchester City vs Manchester United
03 Mar 16:30
Spelbolag
Odds
2.50
Speltips
Manchester City gör mål i båda halvlekarna, Manchester City flest hörnor i matchen & Erling Haaland eller Phil Foden gör mål (Manchester City - Manchester United)
Speltips fotboll från Brigaden SB
13 Feb 20:45
Fotboll
Burton vs Carlisle
13 Feb 20:45
Spelbolag
Odds
2,00
Speltips
Burton | -0,25
c fc f aa ef x
11 Feb 17:30
Fotboll
RekStudion Special vs Aston Villa vs Manchester United
11 Feb 17:30
Spelbolag
Odds
4.50
Speltips
Båda lagen gör mål, Ollie Watkins och Rasmus Højlund över 2,5 avslut på mål tillsammans & Ollie Watkins eller Rasmus Højlund gör mål (Aston Villa - Manchester United)
VISA ALLA SPELTIPS