Blocken hörna med speltips

Chicago Fire – Montreal Impact

MLS-säsongen fortsätter i hög takt och jag har spanat efter nattens främsta värdespel. Till slut landar jag i den viktiga streckmatchen mellan Chicago Fire och Montreal. Ska jag vara helt ärlig tror jag inget av dessa lag räcker till för att nå slutspel, men skottlinan på bortalaget lockar!

Unibet Unibet

100 kr bonus

Gratisspel 100 kr. Minsta insättning 100 kr. Inget omsättningskrav. Erbjudandet gäller för nya spelare. 18+ år – Regler & villkor gäller, Stodlinjen.se, Spelpaus.se.

Hämta bonus

Chicago Fire sparkade sin tränare Erza Hendrickson för drygt två månader sedan efter en rad av förluster. Ledningen var inte nöjda med prestationerna, men i sanningens namn tycker jag inte heller man kan ha speciellt mycket högre förväntningar på denna klubb. Förvisso har man en härlig mix mellan unga talanger kombinerat med rutinerade europeér (exempelvis Shaqiri och lagkapten Czichos), men det räcker inte till mot de lite bättre klubbarna. Det har sett lite bättre under Klopas och man är givetvis rättmätiga favoriter i denna match. Däremot fortsätter man att släppa till en hel skott, nästan oberoende på resultat i matchen. Antalet de senaste nio matcherna är: 18, 19, 13, 18, 12, 17, 19, 16, 15. I alla dessa matcher har man släppt fler skott än motståndarna och snittar höga 16.33 emot. Att då få en 9.5-lina på motståndet känns i det lägsta laget.

Montreal har förvisso bara vunnit en match på bortaplan denna säsong, men ifjol var man ett av de absolut bästa lagen på resande fot med inte alltför olik trupp. Dessutom lyckas man ofta producera en del skott framåt. Målskyttet är dock ett stort problem, vilket var en av anledningarna till att man nyligen köpte anfallaren Opuku från Los Angeles FC. Opuku, som stod för 8 mål ifjol, kan göra debut från redan i denna match. Laget får också tillbaka Herrera och Brault-Guillard från sina respektive landslagsuppdrag under Gold Cup. Laget löser denna skottlina i 7 av sina 10 senaste matcher

Fler speltips

n
01 Jun 21:00
Fotboll
Borussia Dortmund vs Real Madrid
01 Jun 21:00
Spelbolag
Odds
1.70 - 3.65
Speltips
Flera
n
26 May 15:20
Ishockey
Hockey vs VM
26 May 15:20
Spelbolag
Odds
2.25 - 4.50
Speltips
Flera
n
25 May 14:20
Ishockey
Hockey vs VM
25 May 14:20
Spelbolag
Odds
2.00 - 4.70
Speltips
Flera
VISA ALLA SPELTIPS