Porto – Club Bub Brugge

Sevilla – Dortmund

Djurgården lyckades lösa en väldigt sen trea igår, vilket gör att formen fortsatt är god. Vi byter sport och kliver över till fotboll och Champions-League. Det är ett hemmalag som behöver poäng och ett bortalag som krigar med formen. Speltips och analys finns nedan!

Svag säsongsinledning!

Sevilla har alltid varit ett bra lag, framförallt på hemmagräs. Har i år spelat nio tävlingsmatcher, och endast vunnit en och det borta mot Espanyol, det gör att man fortfarande inte har vunnit på hemmaplan. Sevilla kommer senast från en 0-2 torsk mot Atletico Madrid, innan det 1-1 mot Villareal och innan det 0-0 i CL mot Köpenhamn. Det krävs förbättring, annars är det jobbigt läge för coach Lopetegui. Sevilla har inte fått igång målskyttet, endast sju baljor på nio spelade matcher. Det ska dock tilläggas att, i flera matcher har man varit väldigt spelförande men inte fått in bollen.

Oliver Torres är avstängd, Jesus Corona är skadad samt Marcao och Rekic är osäkra till spel i kvällens fight. Det finns bra offensiva spelare i detta Sevilla, det gäller dock för herrar som Isco, Dolberg, Papu Gomez och Rafa Mir att steppa upp. Det är herrar som håller väldigt hög standard, men självförtroendet är i botten. Gudelj-Rakitic-Delaneay är ett bra mittfält, där speldirigenten Rakitic får ha mycket boll. Det är en ganska orutinerad backlinje som ryktas starta, då mittbackarna är 20 år gamla. Telles och Carmona får ta hand om kanterna.

Nio spelare out!

Dortmund startade säsongen på mycket bra sätt genom att vinna fem av sina sex första matcher. Dock är formen i skrivande stund inte alls bra, då man endast har vunnit en av de senaste fyra matcherna. På bortagräs har laget tre raka nederlag och släppt in åtta mål. I Champions League har man efter två spelade matcher tre inspelade poäng, och vid poäng här så ser det mycket bra ut att bli det laget bakom Manchester City. I helgen ska Dortmund möta Bayern Munchen, så detta blir en enormt viktig vecka för Tyskarna.

Det kan bli så att nio man lämnas utanför, det är Mats Hummels som kan spela. Reus (är out här) och Brandt är mycket viktiga i lagets offensiva spel, båda står noterade för 2+2 i ligan. Jude Bellingham har gjort två av lagets fyra mål i Champions League. Modeste kommer troligtvis ta platsen längst fram, en mycket bra spelare i boxen. Dortmund har en mycket bra backlinje där man faktiskt har tre mittbackar som håller mycket hög klass, i Süle, Hummels och Schlotterbeck.

Dagens speltips

Detta är två lag som gillar att komma till avslut, framförallt Sevilla på sin hemmaplan. Sevilla har på sina tre hemmamatcher i La Liga, snittar 14 avslut per match, vilket är högt. Dortmund har på sina fyra bortamatcher snittat 15 avslut, vilket gör att detta troligtvis kommer sluta med avslutskalas. Linan ligger på låga 23.5, och jag tror att den kommer nås, ganska enkelt. Sevilla måste framåt, de behöver tre poäng, Dortmund är ett bra kontringslag och har många spelare som kommer till avslut. Båda dessa lag har bra spelare i boxen och många avslut kommer tas med skallen. Dagens bästa fotbollslir enligt mig är över 23.5 avslut till ett bra odds. Lycka till!

Fler speltips

c fc f aa ef x
03 Mar 16:30
Fotboll
RekStudion Special vs Manchester City vs Manchester United
03 Mar 16:30
Spelbolag
Odds
2.50
Speltips
Manchester City gör mål i båda halvlekarna, Manchester City flest hörnor i matchen & Erling Haaland eller Phil Foden gör mål (Manchester City - Manchester United)
Speltips fotboll från Brigaden SB
13 Feb 20:45
Fotboll
Burton vs Carlisle
13 Feb 20:45
Spelbolag
Odds
2,00
Speltips
Burton | -0,25
c fc f aa ef x
11 Feb 17:30
Fotboll
RekStudion Special vs Aston Villa vs Manchester United
11 Feb 17:30
Spelbolag
Odds
4.50
Speltips
Båda lagen gör mål, Ollie Watkins och Rasmus Højlund över 2,5 avslut på mål tillsammans & Ollie Watkins eller Rasmus Højlund gör mål (Aston Villa - Manchester United)
VISA ALLA SPELTIPS