PL: Hörnspel i Southampton – Leeds

Söndagsspelet!!!!

Vi prövar ett nytt hörnspel ikväll, som för stunden innehar ett under medel värde till angivet odds – 3,5/10 enheter är investerade,

Lycka till!!!

Steffe | Twitter

Superligaen

Två danska jättar som redan har halkat efter ligatoppen med otroligt ojämna prestationer inledningsvis – Ska dock sägas att mycket beror på ineffektivitet i den offensiva tredjedelen. Båda lagen har skapat tillräckligt med chanser för att plocka fler poäng, och allt mer tydligt blir det att redan skadedrabbade trupper inte klarat av dubbla spelomgångar i de europeiska cuperna.

Läget i Midtjylland ser dock bra ut nu och veckans seger med 5-1 över Lazio imponerar och bör ingjuta starkt mod. Matchen före den plockades också en stark poäng borta mot danska tabellettan där laget skapade hela 10 hörnor på egen hand. De går ofta runt på kanterna för att slå cutbacks, slå hårt och långt eller avsluta på egen hand. I statslistan toppar Midtjylland den totala hörntabellen med 7,44 hörnor/match och även i listan för hemmaplan med 10,5 hörnor/match.

Regerande mästare FC Köpenhamn ska aldrig räknas bort och visst går de alltid för seger oavsett motstånd. I totalsnitt skapar de 7,00 hörnor på match och på bortaplan 5,4 hörnor/match. En poäng i en mållös match hemma mot Sevilla i veckan får ändå ses som ett steg i rätt riktning igen – Bör ge en boost för ikväll.

Jag förväntar mig dock ett försiktigt tempo från start med tanke på både lagens hårda matchande. Det gör att ett annars bra spelvärde nu sjunker en aning till vad jag nämnde i de inledande textraderna.

Fler speltips

26 May 15:00
Trav
Elitkampen vs 2024
26 May 15:00
Spelbolag
Odds
6.00
Speltips
Tangen Bork
25 May 12:45
Trav
Sweden Cup vs 2024
25 May 12:45
Spelbolag
Odds
4.35
Speltips
Just A Gigolo
n
21 May 12:20
Ishockey
Hockey vs VM
21 May 12:20
Spelbolag
Odds
1.83 - 9.00
Speltips
Flera
VISA ALLA SPELTIPS