Stoke on fire!

Klassisk Championshipmatch mellan två lag som harvat i denna liga i många år nu. Mycket talar väl för att båda lagen kommer göra det även nästa år men visst hopp finns faktiskt kring uppflyttning till Premier League i båda lägren! Cardiff på sista playoff-platsen och Stoke med vittring efter ett gäng imponerande segrar. Vilka vinner här då? Och varför gör Stoke det? 🙂

Stoke

The Potters inledde säsongen riktigt risigt och tränare Alex Neil ifrågasattes starkt. Kunde han få ordning på laget och skapa ett lag av de 18 (!) nyförvärven inför säsongen? Efter tre raka segrar på slutet ser det ljusare ut. Det är inte vilka segrar som helst utan de lag som lagts på rygg är Middlesbrough, Leeds och Sunderland. Det luktar klass! Med arbetsro och självförtroende blir Stoke svårslagna även denna helg.

Cardiff

Cardiff har överraskat många, inklusive mig själv. Känslan var att de lite turligt fick med sig poäng i början på säsongen men därefter skulle falla tillbaka. Dock har de stabilt levererat och är nu alltså med i racet om playoff-plats. En som inte imponerades av Cardiff var Bristol Citys tränare Pearson som sågade Cardiffs som lag och prestation efter mötet i lördags. ”No-one here will look at that game and think Cardiff are a really good side compared to Bristol City”.

Speltips

Stoke i medvind blir svårslagna denna lördag och jag förvånas att oddset som erbjuds är så pass högt som 2,25. Jag vill sträcka mig till att Stoke ska ha nästan 50 % chans att vinna här och därmed finfint spelvärde på ettan!

Fler speltips

Speltips Brigaden SB
04 Dec 19:00
Ishockey
Djurgården vs Almtuna
04 Dec 19:00
Spelbolag
Odds
2,00
Speltips
Almtuna | Över 2,0 (Mål)
Blocken hörna med speltips o XbiBgH x
04 Dec 21:00
Fotboll
Celta Vigo vs Cadiz
04 Dec 21:00
Spelbolag
Odds
1.76
Speltips
Jonathan Bamba över 0.5 skott på mål
Blocken hörna med speltips o XbiBgH x
03 Dec 21:00
Fotboll
Manchester City vs Tottenham
03 Dec 21:00
Spelbolag
Odds
4.00
Speltips
Udogie att få kort
VISA ALLA SPELTIPS