Speltips på kort

Streckmöte i Premier League!

Det blev till slut pengarna tillbaka på senaste speltipset efter et snopet kort på stopptid för Wigan. Den här gången fäster jag blicken på ett annat viktigt möte, men denna gång i ligan ovan. Ett kravlande Everton tar emot ett upptrissat Tottenham på Goodison Park och jag tror vi bjuds på lite frisparkar för bortalaget. 

Spel: Tottenham Ö12.5 frisparkar

Ingen har väl missat att legendaren Sean Dyche tog över Everton för ett tag sedan, men den fd. Burnley-tränaren har onekligen fått till en resultmässig effekt. För närvarande ligger man fortsatt precis under strecket, men tar man poäng idag så ligger man faktiskt på rätt sida. Även spelet har givetvis förändrats lite sedan tränarbytet. Även om Dyche inte är riktigt lika pragmatisk som med Burnley, är det onekligen ett mer fysiskt spelande Everton vi fått se på slutet. Det har också synts i lagets orsakde frisparkar (räknar då in offsides här med): 13, 14, 17, 14, 13, 9, 18, 16. Trion Gueye-Doucouré-Onana på innermittfältet tummar inte på marginalerna och det tror jag inte man kommer göra i denna match heller.

Tottenham sparkade precis Conte och det blir istället duon Stellini-Mason som leder laget i denna match. Den förstnämnda av dessa två nämner det som att alla resterande matcher är att betrakta som ”finaler” och det är onekligen mycket på spel. Tottenham ligger just nu en poäng baom United och Newcastle, men med mer ä match mer spelat. Tränarbyten kan ge kortsiktig effekt och jag tror vi möjligen får se ett litet rappare Spurs på banan idag där alla vill visa att de förtjänar att bibehålla sin startplats. Lägg till att vi troligen får fortsätta se Porro, som får med sig en hel del frisparkar, som högerback. Under de 10 senaste matcherna har Tottenham snittat 13.7 frisparkar och jag tror inte det snittet sjunker idag.

En annan stor anledning till spelet är dagens domare: David Coote. Engelsmannen var den domare ifjol som hade högst snitt på fouls per tackling (0.74) och högst antal utdömda fouls (23.85). Äve denna säsong ligger han i toppen och bör kunna ge en del avblåsningar.

Bet365 Bet365

1 250 kr bonus

Oddsbonus upp till 1250 spelkrediter. Minimuminsats 50 kr, lägsta odds 1,20, inget omsättningskrav. Erbjudandet gäller för nya kunder.

Hämta bonus

Fler speltips

c fc f aa ef x
03 Mar 16:30
Fotboll
RekStudion Special vs Manchester City vs Manchester United
03 Mar 16:30
Spelbolag
Odds
2.50
Speltips
Manchester City gör mål i båda halvlekarna, Manchester City flest hörnor i matchen & Erling Haaland eller Phil Foden gör mål (Manchester City - Manchester United)
Speltips fotboll från Brigaden SB
13 Feb 20:45
Fotboll
Burton vs Carlisle
13 Feb 20:45
Spelbolag
Odds
2,00
Speltips
Burton | -0,25
c fc f aa ef x
11 Feb 17:30
Fotboll
RekStudion Special vs Aston Villa vs Manchester United
11 Feb 17:30
Spelbolag
Odds
4.50
Speltips
Båda lagen gör mål, Ollie Watkins och Rasmus Højlund över 2,5 avslut på mål tillsammans & Ollie Watkins eller Rasmus Højlund gör mål (Aston Villa - Manchester United)
VISA ALLA SPELTIPS