Speltips gula kort fotboll

Sverige – Ungern

Det börjar dra ihop sig i Handbolls-VM och vi har en mellanrunda framför oss, där Sverige kliver in med maximala fyra poäng. Ungern på schemat i Göteborg, är det för Sverige. Jag har hittat ett intressant spel i matchen, häng med nedan för analys och speltips.

Lätt grupp

Sverige fick en mycket enkel grupp i årets handbolls-VM. Uruguay, Kap Verde och Brasilien var lagen, och det var egentligen inte spänning i någon av matcherna, då Sverige var ett mycket bättre lag än alla dessa. Det positiva var att Solberg kunde gå runt på mycket folk och kunde vila Sveriges bästa spelare. Nackdelen, om det finns någon vid vinst är väl att det inte blev någon riktigt nerv i matcherna, och nu när Sverige möter bättre lag så kan det vara så att Sverige inte fått upp farten. Men jag tror inte att det kommer att ske då Sverige har ett riktigt bra lag på pappret och är ett av de bästa landslagen i världen.

Sverige har som sagt ett mycket bra lag på pappret, och är en av favoriterna till att vinna detta VM. Jim Gottfridsson fick göra sex mål i premiären mot Brasilien och har sedan dess fått sparsamt med speltid, han behövs nu. Hampus Wanne gjorde endast ett mål i premiären men gjorde desto fler i de andra två matcherna, sex respektive tio. Andreas Palicka var grym i match ett, Mikael Appelgren var grym i match två och sist var Tobias Thulin grym i match tre. Sverige har både defensiven och offensiven i absoluta världsklass.

Tuff grupp

Ungern hamnade i desto tuffare grupp med lagen Portugal, Island och Sydkorea. Ungern spelade mycket bra i de första två matcherna och slog Sydkorea stort och tog en skalp genom att slå Island med två bollar. I sista gruppspelsmatchen var det upplagt för att Ungern också skulle kliva in med fyra pinnar i mellanrundan, men Portugal var för bra och Ungern torskade med hela sju bollar. Ungern har ett stort och tungt lag, vilket kan vara jobbigt att möta då man ofta spelar väldigt fysiskt. Ungern har en tendens till att ta väldigt långa anfall, vilket oftast slutar med skott utifrån, där man har bra skyttar.

Ungern har spridit ut målskyttet i de första tre matcherna. Mate Lekai gjorde sju mål i premiären mot Sydkorea, i den andra matchen var det Anscin Gabor gjorde flest mål i andra matchen som spelades mot Island, sex till antalet. I den sista gruppspelsmatchen mot Portugal kom inte någon av dessa stjärnor upp i nivå, där gjorde Richard Bodo flest kassar. Ungern är som sagt ett tufft spelande lag och har i två av tre fighter dragit på sig ett rött kort.

Dagens speltips

Det är inget snack om att Sverige är favoriter i denna match, ganska stora också med tanke på Sveriges spelarmaterial och hemmapubliken. Det vankas även storpublik även ikväll i Scandinavium. Sverige är ett lag som älskar att kontra, då man har lirare som Wanne som är blixtsnabba. Ungern har stora och starka spelare och gillar definitivt inte att springa och brukar som oftast dra ner på tempot. Långa anfall och skott utifrån, eller spela in på linjespelare är Ungerns melodi. Tror att Ungern kan grisa sig till ett okej resultat ikväll, och därför tror jag på få antal mål. Linan ligger på ganska höga 58.5, vilket jag tror inte kommer att uppnås. Under 58.5 mål blir mitt spel i dagens match. Lycka till!

Fler speltips

26 May 15:00
Trav
Elitkampen vs 2024
26 May 15:00
Spelbolag
Odds
6.00
Speltips
Tangen Bork
25 May 12:45
Trav
Sweden Cup vs 2024
25 May 12:45
Spelbolag
Odds
4.35
Speltips
Just A Gigolo
n
21 May 12:20
Ishockey
Hockey vs VM
21 May 12:20
Spelbolag
Odds
1.83 - 9.00
Speltips
Flera
VISA ALLA SPELTIPS