Sweden Cup 2024 vinnarspel

Hej!

Elitloppshelgen är äntligen här och vi har flera härliga lopp att se fram emot. Efter att ha gått igenom startlistorna är jag mycket nöjd med blandningen mellan svenska och utländska hästar. Det känns även som vi har hög nivå i de flesta loppen och själva Elitloppet kommer att bli magiskt!

Vi inleder lördagen med Sweden Cup. Tre heat där de tre främsta i varje heat går vidare till final. Jag har kikat en del på loppen och tror mig ha hittat vinnaren av Sweden Cup 2024.

4 Just a Gigolo vinnare 4.35 Betsson

Det var lite förvånande att se Just a Gigolo i startlistan till Sweden Cup men väldigt roligt. Tränaren Philippe Allaire verkar gilla att komma till Solvalla och vann Elitloppet förra året med Hohneck. Man siktar givetvis på att försvara den titeln även om motståndet i år är stenhårt.

Han är favorit till att vinna Sweden Cup med sin Just a Gigolo och jag tycker oddset 4.35 är spelvärt. Hästen startar i Heat 2 som kanske är det tuffaste på papperet. Han fick spår 4 och har visat att han kan öppna relativt bra bakom bilen. Jag räknar inte med att han vinner sitt heat då t.ex. 2 Click Bait nog kan bli farlig. Däremot tror jag att han är en av de i Sweden Cup som gynnas mest utav försök och final. 1640 m är kanske inte något plus men han tål att göra grovjobb och känslan är att han är starkast till slut i finalen. Intressant att Just a Gigolo är anmäld med en amerikansk sulky för första gången!

Gabriele Gelormini kör hästen och han vet hur det funkar på svenska banor. Vi såg t.ex Nivard köra Just a Gigolo i Europaderbyt och det var en riktigt usel kuskinsats. Sätter han sig i dödens före Adrian så vinner han högst troligt det loppet men han körde avvaktande och det kostade förmodligen segern. Just a Gigolo tycker jag är van att möta tuffare hästar än de han stöter på i Sweden Cup. Han har överlägset mest pengar på sitt konto i Sweden Cup. Han har sprungit in drygt 13 miljoner kr och Missle Hill som har sprungit in näst mest har drygt 7.6 miljoner kr på sitt konto. Pengar är inte allt men det säger en del om hans hårdhet och den tror jag blir avgörande.

Jag spelar Just a Gigolo som vinnare till 4.35 hos Betsson.

Fler speltips

n
01 Jun 21:00
Fotboll
Borussia Dortmund vs Real Madrid
01 Jun 21:00
Spelbolag
Odds
1.70 - 3.65
Speltips
Flera
n
26 May 15:20
Ishockey
Hockey vs VM
26 May 15:20
Spelbolag
Odds
2.25 - 4.50
Speltips
Flera
n
25 May 14:20
Ishockey
Hockey vs VM
25 May 14:20
Spelbolag
Odds
2.00 - 4.70
Speltips
Flera
VISA ALLA SPELTIPS