Tingsryd-Djurgården

Kan det bli mycket tråkigare än att möta Tingsryd borta en måndag? Stockholmarna beger sig till de småländska skogarna och ska städa av tigrarna relativt enkelt om vi ska tro oddsen. Det ställer vi oss dock frågande till. Det råder givetvis klass-skillnad när vi synar spelare för spelare men oddsen på Djurgården är verkligen nedtryckta i skorna, på dessa nivåer finns det bara en sida att ta.

Tingsryd var innan säsongen tippade i botten och Djurgården i den absoluta toppen. Tingsryd tuggar på enligt förväntat medans stockholmarna fått slita en hel del under säsongen där ett solitt målvaktspel räddat laget från fiasko i många matcher. De underliggande siffrorna har sviktat rejält under delar av säsongen och även om vinden vänt en del på denna fronten så känner vi inte alls att laget presterar på en så pass hög och jämn nivå att det matchar dessa priser som erbjuds.

Tingsryd slåss med näbbar och klor för nytt kontrakt och även om läget ser minst sagt mörkt ut så är känslan att de kan stå för ett sista ”dödsryck” ikväll. Ska smålänningarna ha någon chans att ta sig upp på säker mark så är det tre poäng som gäller. En eller två pinnar är meningslöst med tanke på målskillnaden kontra Kristianstad så att välja någon annan lina än -0.5 känns inte attraktivt.

Givetvis är detta ett långskott. Även om vi inte TROR att Tingsryd vinner så ska tankegångarna som sportsbettare vara ”hur ofta vinner dem?” och inte ”vilka vinner?”. En sida sticker ut från övriga konkurrenter och erbjuder hela 4.95 på hemmalaget vilket vi nyper direkt, den bör ner en hel del punkter härifrån.

Spela Tingsryd -0.5 (4.95)  hos Svenska Spel

Lycka till!

Fler speltips

Speltips Brigaden SB
04 Dec 19:00
Ishockey
Djurgården vs Almtuna
04 Dec 19:00
Spelbolag
Odds
2,00
Speltips
Almtuna | Över 2,0 (Mål)
Blocken hörna med speltips o XbiBgH x
04 Dec 21:00
Fotboll
Celta Vigo vs Cadiz
04 Dec 21:00
Spelbolag
Odds
1.76
Speltips
Jonathan Bamba över 0.5 skott på mål
Blocken hörna med speltips o XbiBgH x
03 Dec 21:00
Fotboll
Manchester City vs Tottenham
03 Dec 21:00
Spelbolag
Odds
4.00
Speltips
Udogie att få kort
VISA ALLA SPELTIPS