Överlägsna Messi och stjärnskottet Openda – Datasummering av säsongsstarten

Tottenham – Leicester

Malmö-reken var allt utom bra… 14 avslut, det var nog en av de sämsta rekarna jag gjort i min historia… Bara att ta nya tag och det gör jag med Premier League. Där vi har en ångestfight mellan Tottenham och bottengänget Leicester. Spurs kommer från en torsk i Portugal och Leicester har startat makalöst dåligt. Speltips och analys finns nedan! Häng med!

Bra start i ligan!

Tottenham har fått en mycket bra start i Premier League och ligger trea i tabellen efter sex spelade omgångar. Det ska dock sägas att Spurs har haft ett väldigt fint spelschema i inledningen av ligan. Tottenham har spelat två raka fighter i Champions League och kommer senast från en torsk i Portugal mot Sporting, en tung torsk för Spurs, då Sporting gjorde två snabba kassar i slutet på matchen. Hemma i London har Tottenham varit 100%iga denna säsong, fyra matcher och en målskillnad på 9-2.

I laget är det Harry Kane som är den stora stjärnan, anfallsstjärnan har gjort fem kassar på sex starter i ligan. Troligtvis kommer Kane ha Son och Kulusevski bakom sig imorgon. Dejan och Harry Kane hittar varandra bra, och det ska också sägas att Dejan är magisk när han får kliva in i banan med sin vänsterfot. Höjbjerg och Bentancur på mitten är ett riktigt bra mittfält där Bentancur enligt mig håller en väldigt hög nivå. Spurs tre mittbackar i Lenglet, Dier och Romero har startat säsongen på ett fint sätt och Lloris är en målvakt som nästan alltid levererar.

Vad händer?

Ja, vad händer egentligen med Leicester denna säsong? Ett ganska bra lag på pappret inför säsongen, men när spelare lämnade laget precis innan säsongen startade var inget Leicester behövde. Efter sex omgångar ligger bortalaget längst ner i tabellen med endast en ynka inspelat poäng och då har man mött lag som Brentford och Southampton. Leicester gjorde en mycket fin försäsong, men har inte lyckats få igång spelet när allvaret har börjat. Uppehållet kom lägligt för Rodgers och grabbarna och nu finns det bara ett sätt avsluta resterande omgångarna på, VIN
NA!

Leicester har ett meriterad anfall och mittfält med Jamie Vardy, Maddison, Tielemans och Ndidi. Det är absolut lirare som ska lösa kontraktet åt Leicester. Vardy står endast noterad för två assist på sina sex spelade matcher. Det är backlinjen som har spökat för gästerna. Nu är Amartey tillbaka i mittlåset tillsammans med Evans, vilket gör att målvakten Ward får lite enklare bollar att jobba med. Ward har inte rosat marknaden i början och saknaden av danske målvakten är enormt.

Dagens speltips

Någon gång ska det vända för Leicester, och varför inte borta mot Tottenham? Tottenham kommer in till denna match med dålig känsla efter torsken i Portugal. Dock ska det sägas att Tottenham är stora favoriter här, det kommer vi inte i från. Jag bojkottar 1X2 marknaden här, istället kör jag vidare på avsluten. I den match kryllar det av avslutsspelare, Vardy, Kane, Kulusevski, Tielemans och Son är alla sugna på att göra mål. Tottenham har snittat över 15 avslut per match i inledningen av PL, vilket är högt. Leicester avslutar i snitt tio gånger per match, vilket är högt för att ligga sist. Jag tror att lördagens match kommer svänga en hel del fram och tillbaka och det är perfekt för ett avslutsspel. Linan ligger på 25.5 till ett smaskigt odds på 1.90 hos Unibet. Lycka till!

Fler speltips

n
01 Jun 21:00
Fotboll
Borussia Dortmund vs Real Madrid
01 Jun 21:00
Spelbolag
Odds
1.70 - 3.65
Speltips
Flera
n
26 May 15:20
Ishockey
Hockey vs VM
26 May 15:20
Spelbolag
Odds
2.25 - 4.50
Speltips
Flera
n
25 May 14:20
Ishockey
Hockey vs VM
25 May 14:20
Spelbolag
Odds
2.00 - 4.70
Speltips
Flera
VISA ALLA SPELTIPS