Porto – Club Bub Brugge

Läge för ”Den gula ubåten”, igen!

Copa del Rey rullar även under torsdagskvällen – bl.a. Villarreal hemma mot Real Madrid. Repris på ligamötet förra veckan, då Villarreal rättvist vann med 2-1. Sedan dess har hemmalaget en match på samvetet – 1-1 med tur borta mot Celta Vigo i fredags. Ett helt annat schema kontra Real, som drog till Saudiarabien efter förra mötet för Supercupen-slutspel. Slog där Valencia efter straffar för att sedan förlora finalen – utan större snack – mot Barcelona. Då, liksom nu, saknades Alaba och Tchouameni p.g.a. skador och dessutom har nu också Modric kastat in handduken och saknas. Noterbart är att samtliga fanns med från start i ligamötet förra veckan och att Ancelotti tvingas stuva om en del i laget. Detsamma gäller Setien i Villarreal, men av positivare slag då både Albiol och Baena är tillgängliga igen efter avstängningar mot Celta. Bra läge för ”den gula ubåten”…

 

…och bra chans att störa Real Madrid igen! ”Marängerna” har faktiskt inte vunnit i Villarreal sedan 2017 och lär få det hett om öronen. Klart man är det bättre laget och kan lösa segern, men en åttondelsfinal i Copa del Rey står inte högst upp på prio-listan och med några tunga spelare borta, så är det svårt att komma till bortafavorit. Oddset har droppat en del, men jag tycker Villarreal 0 (Asian) till 2.16 på Pinnacle fortsatt är trevlig.

 

Fler speltips

Logga Championshipkungen
28 Nov 20:45
Fotboll
Coventry vs Plymouth
28 Nov 20:45
Spelbolag
Odds
2,95
Speltips
Coventry vinner och över 2,5 mål
n
27 Nov 19:00
Ishockey
Djurgården vs Kalmar
27 Nov 19:00
Spelbolag
Odds
1.89
Speltips
Djurgården -1.5
c fc f aa ef x
25 Nov 13:30
Fotboll
RekStudion Special vs Manchester City vs Liverpool
25 Nov 13:30
Spelbolag
Odds
3.75
Speltips
Liverpool vinner eller oavgjort & Dominik Szoboszlai och Mohamed Salah över 2,5 avslut tillsammans (Manchester City - Liverpool)
VISA ALLA SPELTIPS