Aston Villa – Man City

WBA börjar klättringen nu!

Championship har startat om efter VM-uppehåll och ikväll avslutas omgång 22 med mötet Sunderland-West Bromwich. Sunderland är nykomling i år och har gjort det bra hittills. West Bromwich var toppkandidat inför säsongen men har resultatmässigt svikit enormt. Men här tror jag att laget börjar sin klättring uppåt i tabellen!

WBA borde enligt underliggande siffror tillhöra den absoluta toppen i ligan medan Sunderland tvärtom har ”sprungit för bra” och snarare borde kriga i botten istället för att ligga på en snygg elfteplats. Givetvis är detta faktorer som är inprisade i spelbolagens odds och vad oddsmarknaden överlag tycker är rätt.

West Bromwich radade snyggt upp tre segrar innan uppehållet och har här jätteläge att bygga på sviten. Vid vinst ikväll klättar laget fem placeringar i tabellen och jag blir inte förvånad om laget är på övre halvan av tabellen redan en bit in i januari!

Min tro är att oddsen kommer droppa en del på WBA närmare spelstopp ikväll och att det är fint läge att kliva in på WBA till höga 2,50 på den raka segern, som Expekt erbjuder nu. Har du inget konto där så passa på att nyttja deras gratisspel upp till 1500 kr här via denna länk! 

 

Fler speltips

c fc f aa ef x
10 Jun 21:00
Fotboll
Manchester City vs Inter
10 Jun 21:00
Spelbolag
Odds
3.25
Speltips
Manchester City vinner trofén, har flest hörnor och över 16,5 skott
c fc f aa ef x
06 Jun 19:00
Fotboll
Basaksehir vs Trabzonspor
06 Jun 19:00
Spelbolag
Odds
2.25
Speltips
Trabzonspor DNB
o XbiBgH x
04 Jun 16:30
Fotboll
Elche vs Cadiz
04 Jun 16:30
Spelbolag
Odds
1.80
Speltips
U27.5 skott
VISA ALLA SPELTIPS