Reducering-SM – vinn fotbollsresa värd 10 000 kr!

Det är dags för årets upplaga av succén Reducering-SM. Fem omgångar Stryktipset omfattas av tävlingen och den startar nu på lördag!

Mycket kul att kusinerna på reducering.se anordnar denna häftiga tävling. Extremt enkelt att deltaga för alla, läs vidare så berättar vi mer!

Kort om reglerna för Reducering-SM
  • Gör minst ett system på Stryktipset inne på Reducering.se under tävlingsperioden (28/10-25/11). Givetvis ökar chansen om du är med alla fem veckor.
  • Systemet får vara max 500 rader.
  • Checka boxen “Delta i Reducering-SM” och klicka på ”Lämna in”-knappen (Notera att du inte måste lämna in systemet inne på Svenska Spel.)
  • Störst inspelad summa under tävlingsperioden vinner. Alltså kan det räcka med en rejäl fullträff, ge inte upp tidigt!

När avgörs tävlingen?

Under fem omgångar av Stryktipset, med start 28:e oktober. 

Läs mer om tävlingen och bygg ditt system för omgång 1 inne på reducering.se. Vi ses i toppen på leaderboarden!  

Fotbollsresan värd 10 000 kr tävlas ut i samarbete med OLKA Sportresor.

Vem vann Reducering-SM i höstas?

Det var fem tuffa Stryktipsomgångar och någon riktig fullträff lyckades inte fångas av någon deltagare. Men visst tror vi på någon 13-rättare för över 100 000 kr på Reducering-SM i år?

“JerichoJets” spurtade vasst och snodde segern framför ”GoaGuru” i sista rundan ifjol.

Hej Oskar, hur är läget?

Tjena! Det är bara fint med mig, tack. 

Det är dags för Reducering-SM, vad tycker du om denna tävling?

En personlig favorit! Jag tycker den är ett perfekt sätt för nya personer att våga testa att använda verktyget och dessutom ha chans på riktigt fina priser. 

Du har inte nått toppen i SM förra året eller Reducering-EM i våras, otur eller fel taktik?

Haha, bra fråga. Det är absolut svårt att dra några vettiga slutsatser från de ynka fem omgångar som tävlingen består av, åtminstone i ett högvarians-spel likt Stryktipset. Dock skulle jag nog ändå säga, åtminstone med facit i hand, att jag nog byggde lite offensivt ifjol. En lågutdelande träff på 13 rätt räcker längre än man tror. 

Ok, har du några taktiska knep du vill dela med dig av inför tävlingen?

Jag hade nog rekommenderat att ta sikte på ett totalodds centrerat kring 100k under de första rundorna och sedan anpassa mig utifrån topplistan (som finns på leaderboarden på startsidan, reds. anm). Om ingen fått in en fin träff så kanske gå ännu mer defensivt, om någon träffat så kanske skala upp lite. 

Jadden & Michel från Miljongänget vill utmana dig & Striker i en duell, vilket tvåmannalag håller du som favorit? Högst inspelad SM-summa för laget vinner och ett smaskigt internt pris tävlar vi om! 

Skoj! Jag håller nog ändå mig och Striker som knapp favorit, men hade inte förvånat mig om Miljongänget dunkar in en fin 13 i första omgången. 

Tack för pratstunden och lycka till!

Alltid lika trevligt! Detsamma!

Under Reducering-SM så får samtliga som träffar 13 rätt en ”13 rätt” T-shirt. Har du turen att träffa samtliga så kontakta Reducering via sociala medier så får du tröja hemskickad. Lycka till nu i Reducering-SM!