26 miljoner jackpot

Så lyckas du med Stryktipset på Boxing Day

För oss som älskar Stryktipset är Boxing Day – Annandag Jul – årets höjdpunkt. Svenska Spel skjuter in en jackpot på 26 miljoner på Stryktipset och Premier League är tillbaka efter VM-uppehållet. Här ska vi försöka guida dig som vill hitta de bästa andelsspelen till Boxing Day Stryktipset eller bara vill få råd om hur du kan öka chanserna till 13 rätt på Stryktipset på annandagen!

Reducerade andelssystem till Stryktipset

Att köpa andelar i reducerade system till Stryktipset har blivit allt mer populärt. Vi på Dagens Bästa Spel har ett nära samarbete med Sveriges bästa reduceringsverktyg, reducering.se. Denna sida är skapad av några av Sveriges absolut bästa Strykttipsspelare, Oskar Block och Daniel “Striker” Domeij. Tillsammans med bland annat Daniel “Jadden” Söderberg erbjuder dessa herrar plats i mycket eftertraktade reducerade andelsspel till Stryktipset på Boxing Day. 

Oskar Block spelade in 2,5 miljoner på ett reducerat andelssystem så sent som förra helgen. Jadden och Striker har färska miljonvinster på Europatipset och alla tre är taggade för storvinster på Stryktipset på annandag jul. 

Reduerade andelssspel till Stryktipset på Boxing Day hittar du här: reducering.se/#andelsspel

Matematiska andelssystem till Stryktipset

Att erbjuda Sveriges bästa matematiska andelsspel till Stryktipset är Miljongängets ambition. I deras butik “Dagens Bästa Spel – DBS” med andelssystem finns det andelar till Stryktipset på Boxing Day i alla prisklasser. Miljongänget har spelat in stora pengar på Stryktipset under år 2022, storvinster på Stryktipset har varit en vanlig syn under hösten där Miljongänget haft 13 rätt för utdelningar över 100 000 kr inte mindre än elva gånger och med toppnotering på 1,3 miljoner kronor.

Miljongänget trivs bra i juletider, år 2018 spelade de in 9,5 miljoner kronor, just på en runda likt Boxing Day med stor jackpot. Med många års gemensam erfarenhet vet gänget hur smarta och slagkraftiga matematiska andelssystem till Stryktipset byggs. 

Miljongängets andelsspel till Stryktipset på Boxingday hittar du här

Stryktipskupongen på Boxing day

26 miljoner i jackpot på Stryktipset är självklart en höjdare, men nästan lika härligt är det att Premier League är tillbaka på kupongen efter uppehållet för VM. Det är sex matcher från Premier League och sju matcher från Championship på veckans Stryktipskupong

De största favoriterna på kupongen är Arsenal, Liverpool och Sheffield United. Inget av lagen är megafavoriter utan möter samtliga tre luriga motståndare. Kupongen är totalt sett härligt klurig och chansen till hög utdelning för 13 rätt på Stryktipset denna annandag jul är stor! 

Noterbart är att tio matcher startar klockan 16:00, två matcher vid 18:30 och sist ut är Arsenal vs West Ham klockan 21:00. Det är en härlig känsla att göra sig redo för sista matchen och fortfarande ha chans att få 13 rätt! 

Analys till Stryktipset på annandag jul

Letar du efter analys och spelförslag till Stryktipset Boxing Day? Då har vi två riktigt bra alternativ att erbjuda för dig som vill ha hetaste tipsen till Stryktipset!

Miljongänget skriver poolspelsanalyser till varje Stryktips här på Dagens Bästa Spels hemsida. Deras analyser lägger stort vikt i att presentera ett genomtänkt och välbalanserat spelförslag. De bästa spikarna till Stryktipset på Boxingday föreslås och dessutom lyfts vassa garderingar och skrällar. Slutligen skapas ett reducerat spelförslag byggt via Sveriges bästa reduceringsverktyg, reducering.se. Strategitips kring hur den aktuella omgången bäst attackeras delas också! Inlägget publiceras på förmiddagen på dagensbastaspel.se.

På just nämnda reducering.se hittar du även där analys och spelförslag till Stryktipset. Alla 13 matcher avhandlas och diskuteras. Info om avstängda och/eller skadade spelare lyfts tillsammans med fakta om underliggande siffror och annat matnyttigt för att ge läsaren en komplett bild av matchen. Analysen mynnar ut i ett större matematiskt system som sedan med fördel kan reduceras ner med hjälp av verktyget på sidan.

Lyssna på podd om Stryktipset Boxing Day!

Vill du hellre lyssna än läsa? Då är podden Stryket din genväg till 13 rätt på Stryktipset! I denna podd om Stryktipset görs en ordentlig genomgång av Stryktipskupongen på Boxing day. Varje match analyseras och bästa spiken till Stryktipset tas fram tillsammans med både ”veckans harpun” och veckans ”fälla folket”. Bröderna Peter & Fredrik som startat podden har sällskap i studion av Daniel ”Jadden” Söderberg och Daniel ”Striker” Domeij. På ett lättsamt och underhållande sätt får lyssnaren lära sig mer om smarta drag till Stryktipset på Boxingday i synnerhet och strategitips till Stryktipset i allmänhet. Välkommen att lyssna på Sveriges bästa Stryktips-podd!? Podden för Stryktipset på Boxing Day släpps fredag morgon.

Strategi vid jackpot på Stryktipset

Vid jackpot på Stryktipset gäller det att tänka igenom bästa strategin. Att få 13 rätt på Stryktipset är inte enkelt. Man bör och vill helst träffa en så kallad överbetald rad när det väl blir 13 rätt. Men när det är jackpot och extra pengar i potten för 13 rätt på Stryktipset kan en enklare väg mot 13 rätt faktiskt vara en bra strategi. Du behöver inte jaga skrällar i alla matcher utan kan spela mer defensivt med vetskapen att “prio ett” trots allt bör vara att verkligen nå 13 rätt – även om det är enklare sagt än gjort!

Gardera inte alla de största favoriterna på kupongen, spika istället ett par av de större favoriterna. Försök balansera upp ditt system genom att utelämna en eller två mindre och överstreckade favoriter, förslagsvis lag som är streckade på 50-60 % men som inte ens har 50/50-chans att vinna matchen enligt oddsen. 

När det är jackpot kommer många stora och starka system slåss om pengarna, att få med några udda/fula tecken kan vara vägen mot hög utdelning. Tecken som är överstreckade och ratas av proffsen! 

Spela inte över dina tillgångar

Kanske viktigast av allt, låt inte Boxing Day-peppen gå överstyr. Spela inte för mer än du har råd att förlora! Faktum är att Stryktipset är ett mycket svårt spel och att vinsterna i regel kommer sällan. Även om det är en extra fin omgång med jackpot på Stryktipset på annandag jul är det klokt att tänka att det är en runda i mängden. På poolspel med hög varians är det extremt viktigt att ha en sund och långsiktig bankroll management.