Striker med 13 rätt på Europatipset

Sveriges hetaste poolspelare?!

Daniel “Striker” Domeij slog till med 13 rätt på Europatipset igår, det var den fjärde (raka) fullträffen på drygt en vecka och sjätte storvinsten under 2023! Vi ringde upp Striker och bad honom berätta lite mer kring denna magiska vinst-streak! 

Tjena Striker! Hur är läget idag?

Riktigt illa! Inte kul när ett lag (Burnley) gör mål sent och det kostar mycket pengar… Haha, jag blev tvungen, vi har surrat lite internt i teamet nu på morgonen om det här med att man nästan alltid “klagar” när man vinner. Läget är såklart bra!

Ja, det kan jag förstå! Allt går som på räls och poolspelslivet leker! Var ska vi börja egentligen? Under år 2022 var det mycket gnäll om tolvor men nu dansar det in 13 rätt varje runda. Har du bytt strategi?

Haha, en av de bättre träffarna var ju faktiskt en 12:a, så jag har inte helt släppt dem! Jag tror att jag spelar lite bättre “mixat” numera, d.v.s. inte alltid matematiskt korrekt, som jag var ganska noga med förr. En taktik som då funkade bättre, men tiderna förändras och man måste nu ofta bygga lite utanför boxen för att lyckas. Jag minns januari 2021 – då regnade träffarna faktiskt ännu tätare för att sedan gå trögt länge, så man är väl medveten om hur snabbt det svänger…

I lördags fixade du en riktigt storvinst på Stryktipset, över 600 000 kr. Berätta mer om det systemet!

Ja, den var ju riktigt trevlig! Ett stort matematiskt system på nära 35 000 rader, som jag kallar MEGA och spelar när det är jackpot. Två spikar och fyra halvgarderingar ska in, sedan är det klart. Kan låta enkelt, men det är trots allt en “sexling” som ska träffa och jag vet inte med alla andra, men “sexlingar” sätter i alla fall inte jag varje dag. Haha. Tanken var spik på en av de största favoriterna – MU eller Brighton – där jag valde förstnämnda (trots att Brighton var bättre rent matematiskt), samt en något djärvare spik. Brentford droppade i odds sent, men “trendade” samtidigt ganska snällt, och blev därför valet. Hade också oddsspel på raka ettan till runt 1.90, så jag hade redan ett gott öga till hemmaseger.

I övrigt ville jag helgardera så många storfavoriter som möjligt och placera ut minst två av halvgarderingarna mot favoriter för att skapa potential. Swansea (65%) blev den tyngsta vaskningen och Watford (42%) den andra – två nyckelmatcher där de båda tappade ledningen sent till min stora glädje. Wolves (20%) och Bristol City (32%) var två andra skrälldrag som gjorde jobbet. Hade även bestämt mig för att sitta helgarderad i sena matchen då många ibland går kort på favoriten där för att kunna “hedga” hem en bra vinst på skrällen om 13-läge. Komiskt nog satt jag kvar med spik Newcastle för tre st system med 13 rätt – så kryss var faktiskt det sämsta utfallet av 1, X och 2. Nu när jag ändå klagar – hade inte Brighton avgjort sent mot Bournemouth, så hade det blivit miljoner. Du ser, nu klagar jag igen. Men nä, jag driver mest – jag är jätteglad!

Aha, matematiskt system alltså! Vad ser du för fördelar/nackdelar mellan att spela just matematiskt kontra reducerade system?

Jag vurmar ju stenhårt för reducerade system, som i långa loppet är ett smartare alternativ OM man vet vad man gör. Fördelen med matematiska kan vara att man kanske vågar/tvingas gå lite hårdare på sina drag – eftersom man får färre effektiva rader att jobba med kontra reducerat. (Vad gäller andelssystem för mer än 20 000 rader så måste man f.ö. spela matematiskt, därav det valet.) 

Samtliga dina vinnande system är så kallade andelssystem. Har du fått några glada tillrop från de som varit med och vunnit tillsammans med dig? 

Ja, det är ganska många som hört av sig – vilket ju är halva nöjet. Finns flera som varit trogna andelsköpare sedan 2021, då det gick dåligt, men som förhoppningsvis fick lite återbäring under 2022 (då jag hade runt +14% ROI på andelarna) och nu i starten av detta år fått lite mer. Det är fint. Trisslotter och andra iskalla spel kan sätta sig ned, haha.

Härligt att höra! Förmodar att du har planer att bygga på vinststreaken till helgen? 

Ja, nu gäller det att smida medan järnet är varmt! Sibirien ligger alltid och lurar runt krönet… Det ser ju faktiskt ruskigt kul ut HELA helgen med fet rullpott på Bomben fredag, alltid intressanta Stryktipset lördag och så överraskande jackpot på Europatipset på söndag. Jag går såklart för trippeln! Ser att Björklöven, laget i hjärtat, är med på fredag – de var med även då jag satte Bomben och 215 000 kr för ganska precis en månad sedan… Mina system hittas alltid via reducering.se/#andelsspel

Det hoppas vi verkligen att du lyckas med, lycka till med spelen och tack för att du tog dig tid!

Stort tack själv!