Välkommen till DBS, Felix Erixson!

Han har hängt med oss ett par månader men inte fått chansen att presentera sig fullt ut! Det var dags att slå Felix en pling och kolla läget och ge er chansen att lära känna denne mycket framgångsrika travspelare – många miljoner inspelade och vi väntar spänt på första ”smällen” under DBS-flagg!

Hej och välkommen till Dagens Bästa Spel onlineombud inne på ATG! Namn och ålder?

Felix Erixson, född norrlänning för snart 31 år sen.

Berätta lite om din nya roll här hos DBS!

Sedan starten här på DBS 31/12 gör jag andelar i DBS-butiken till främst V75 och V86 omgångarna, men även ibland till GS75 när tid finns, en del speltips kommer även delas i facebookgruppen.

Hur fastnade du inom travets värld?

Exakt hur jag fastnade inom travet vet jag inte, mer än att jag redan från ung ålder brukade kolla på Elitloppet och från tonåren har travintresset bara blivit större och större och jag var en mycket populär spelläggare på Solvalla förut.

Vad är ditt bästa travminne? (Största vinster?)

Oj, det är en riktigt bra fråga, när man har varit och andats inom travet så himla länge så har man byggt upp många goda minnen, men ur ett spelperspektiv så måste det nog ändå vara februari 2019 när jag bara på ett par veckor lyckades spela in drygt 11,5 miljoner kr till många glada andelsköpare!

Du säger att du bara kommer göra andelar till V75, V86 och ibland GS75, varför kommer du inte göra oftare?

Jag har ett jobb på sidan om travet och när jag spelar med andra och andras pengar känner jag ett stort ansvar på att det ska bli så bra system som möjligt för att maximera för en storvinst och då lägger jag hellre fler timmar på färre omgångar än att sprida ut timmarna över flera omgångar. Dörren är inte helt stängd att det kommer dykas in och spela någon JP-omgång i någon annan spelform.

Vad kan man som kund i DBS onlinebutik förvänta sig av dina travandelar?

Som jag nämnde här ovanför kommer kunderna förvänta sig väl genomarbetade system, där jag genom egen analys men även har koll på vad större speltjänster har kommit fram till så kan jag bygga system så att vi förhoppningsvis inte ska springa in i rader som ligger på EV-. Det gäller att tänka att man inte möter ett spelbolag utan man möter andra spelare, ibland kan det behövas lite 4D-tänk för att få ett riktigt slagkraftigt system!

Slutligen – ge oss ett eller ett par drag inför V75!
Våren är på väg med stormsteg och på lördag är det äntligen dags för barfotakörning igen och jag räknar med att Halmstadtravet kommer få till en riktigt bra bana och det brukar kunna gynna spetshästar men i gulddivisionen tror jag att spetsfavoriten Sweetman får svårt att stå emot Four Guys Dream. Den sistnämnde har inte presterat som bäst på slutet men nu rycker de skorna och amerikanska vagnen hänger de på och han är i skrivande stund spelad på 13 procent. Håll i dig André!

Vi tackar Felix för pratstunden och ser fram emot hans insatser framöver!