Dubbla miljonvinster för Oskar Block!

I söndags slog han till igen, bettingprofilen Oskar Block. Bara fem system i Sverige fixade den kluriga Europatipsrundan, TVÅ av dessa var andelsspel via reducering.se signerade Oskar Block. Läge att känna honom på pulsen och få lite smaskiga detaljer om de vinnande systemen!

Hello there, Oskar!

Good morning!

Är det okej att köra intervjun på svenska eller det är all-in engelska som gäller nu down under? 

Haha, svenska går alldeles utmärkt! Skönt att få lite omväxling 😉

Skönt! Och du – stort grattis till TVÅ läckra trettonrättare på Europatipset i söndags, över en miljon kronor per system!

Stort tack! Det var skönt att få till en ordentlig klonk (eller t.o.m. två) efter en lite trögare start på 2023. Alla är ju medvetna om att det är ett högvariansspel, men det är ändå alltid lika skönt när man väl träffar rätt! 

Följde du upplösningen och de tre sista matcherna eller du sov dig ovetande igenom dramatiken?

Nejdå, jag vaknade upp perfekt 06:30 (20:30 svensk tid), vilket innebär att det var tre matcher kvar (Sevilla, Marseille, Milan). Däremot kollade jag inte benhårt på någon av matcherna, utan följde främst via Sofascore och såg lite av Milan-matchen på mobilen på vägen till min surflektion. 

Det var ju egentligen lite nervöst där när Sevilla hämtade upp 2-0 till 2-2 i slutet, men jag lyckades missa just dessa 10 minuter så när jag kikade igen stod det 2-3 istället för 1-2. Riktigt skönt kontringsmål som gör att det blev två system på 13 istället för ett, samt lite högre utdelning. 

Det är bara två månader sedan du spelade in över 2 miljoner på Stryktipset. Har du haft fler framgångar dessa månader?

Nix, det har mest varit skrammel på 13 eller någon nära miss sedan dess.

Men berätta nu mer om systemen som fixade 13 rätt, ett matematiskt och ett reducerat. Hur gick tankarna på det matematiska?

Ganska tidigt bestämde jag mig för att spika Bayern och Celta Vigo på det matematiska, dels för att jag tyckte bägge låg i paritet med min värdering, dels för att de gav ett någorlunda totalodds på systemet och slutligen också dels för att jag anade att de nog inte skulle trenda stenhårt. Då jag ligger ett gäng timmar före så hade jag inte möjlighet att vänta in till sista timmen utan fick jag ju försöka förutsäga rörelser och dropp. Slutligen fick Milan bli sista spiken, men jag stod länge och valde mellan den och United. 

Därefter tog jag beslutet att helt släppa Freiburg som vid den tidpunkten (omkring 6-7 miljoner omsatt) var för gravt överstreckat för att hinna falla ned på rimliga nivåer, men ville behålla Monaco och PSG (som också var överstreckade men inte lika hårt). Slutligen plockade jag även bort krysset i Almeria för att sänka totaloddset ytterligare, men ändå ha höjd om det väl blev en skräll där (dubbel procent på krysset kändes inte helt rimligt), och krysset i Sevilla för att jag misstänkte ett möjligt målkalas. 

Blockens matematiska system

Och på det reducerade? 

Jag började detta bygga med att helt släppa de för stunden då kallaste tecknena (Monaco och Freiburg) även om jag givetvis anade en nedåttrend. Jag fortsatte sedan med att gruppera de – för stunden – finaste tecknena (Marseille, Nice, kryss i Freiburg) till en blå färggrupp med kravet på minst en för att se till att vi får med oss något/några +EV-tecken. 

Därefter helade jag alla matcher initialt och började reducera mig nedåt. Först valde jag att gruppera United, Milan, Sevilla och Anderlecht i en färggrupp. Samtliga borde ligga streckade kring 50% utifrån oddset och jag ville också ha exakt så på dem och valde därför kravet “exakt två”. Därefter gjorde jag ytterligare en färggrupp med Udinese, Barcelona, Celta Vigo, Bayern och PSV. Alla dessa lag var lite större favoriter än den förra gruppen (vid inlämning iallafall) och jag valde därför kravet exakt 3, vilket ger ca 60% på favoriterna. Dock vill jag skarva ned Union Berlin och Twente ytterligare och satte max 1 på just dessa skrällar. Detta säkerställde att majoriteten av raderna hade ett totalodds kring 200k – 1 miljon, men ändå en fin utdelningsprognos. Reducering.se är ju verkligen överlägset verktyg i den aspekten! 

Slutligen bestämde jag mig för att behålla PSG (då jag redan var lite väl tiltad mot +EV-tecken) och istället släppa krysset. Då landade jag på 19656 rader med 96% reduceringsgrad och fina prognoser. 

Blockens reducerade system

Intressant och lärorikt att ta del av dina tankar. Gissar att du kommer ta sikte på nya miljoner på lördag när det är stor jackpot på Stryktipset?

Självfallet – har redan börjat fila på några idéer! 

För de som är nyfikna, var hittar man dina andelssystem?

Alltid på https://www.reducering.se/#andelsspel 

Tack för att du tog dig tid och lycka till framöver!