Europatipset söndag

Först en kort summering av gårdagens stryktips. Favoritsegrarna radade upp sig och utdelningen på 13 rätt stannade på ynkliga 6400 kr. Vi nådde som högst 11 rätt på andelsspelen. Nöjda? Ja! Enligt oss är detta en viktig kvalitetsstämpel. Vi levererar system där kunderna inte betalar för ”döda rader”, det vill säga rader med minimal potential till utdelning. Detta är en nyckelfaktor för att vara en vinnande spelare på Stryktips och andra poolspel – att INTE vecka efter vecka lägga insatser på rader utan uppsida.

Självklart är vi inte nöjda med att alla favoriter vann och att alla system gick förlorade. Men, vi kan inte styra över utfallet en enskild omgång utan vår uppgift är att bygga slagkraftiga system som är redo att slå till när de streckvärda skrällarna biter och spikarna hamras in! En trevlig detalj med låg utdelning igår och ej betalat på 11 och 10 rätt, jackpot nästa lördag, 14 miljoner extra i potten…

Dagens Europatipskupong är en klassisk söndagskupong med matcher från Europas storligor. I nuläget är sex lag streckade på 65 % eller mer. En första uppgift är att bedöma vilka av dessa som vi kan fälla och skapa potential för bra utdelning. Som vanligt börjar vi med att snabbt stämma av streckprocent vs marknadsodds och kan snabbt konstatera att Sheffield United, Barcelona, Real Madrid och Paris SG är överstreckade. Dessa fyra ska vi på olika sätt försöka att fälla, inte nödvändigtvis alla – men flera!

De favoriter som vi väljer att hålla i handen idag är Manchester City & Bayern München, båda med rimliga streck och i våra ögon stora segerchanser. Övriga spikar på vårt spelförslag blir Lazio, Inter och Celta. Där den sistnämnda endast är streckade på läckra 18%!

Färdigt spelförslag för 756 kr finns här! >>>

En hel del kommer att hända fram till spelstopp kl 14:59, odds kommer förflyttas och därmed förväntade segerchanser. Vi bevakar hela vägen och gör vårt yttersta för att landa i riktigt vassa systemspel. Köp din andel i något av dessa för en spännande eftermiddag och kväll!

Miljongängets Mega ET, 2775 kr/st

Miljongängets Stora ET, 1313 kr/st

Miljongängets Europa-Lax, 987 kr/st

Miljongängets Röding, 504 kr/st

Miljongängets Skrällsystem, 295 kr/st

Miljongängets Lilla ET, 96 kr/st

Comments

comments

Kategorier: Europatipset