5000 medlemmar! Tävling med 5000 kr i förstapris!

För några veckor sedan annonserade vi ut att ”när vi når 5000 medlemmar i DBS Facebook-grupp – då blir det en tävling med 5000 kr i förstapris”. Det gick snabbt, vår populära grupp växer stadigt och därför är vi nu glada att kunna köra igång en häftig ”snöboll” igen. 5000 kr till vinnaren och även fina priser till tvåan och trean. Tävlingen drar igång på tisdag, 12:e mars, och här kommer info om tävlingen.

Tävlingen sker i Dagens Bästa Spels Facebook-grupp – så se till att vara medlem där!

Priserna!

 • 1:a pris:  Presentkort värt 5000 kr. Ett ”Superpresentkort” som går att använda nästan överallt!
 • 2:a pris: DBS-hoodie.
 • 3:e pris: DBS-t-shirt + DBS Flasköppnare.

Regler

 1. Tävlingen pågår 12:e-17:e mars (tisdag-söndag). 1 spel per dag.
 2. Leta upp ditt bästa spel för dagen hos LuckySport
 3. Kupongen ska ha minst 1,60 odds.
 4. Matchen ska starta senast kl 23:59 aktuell dag.
 5. Livespel är INTE tillåtna.
 6. Posta en bild på ditt spel på rätt ställe i tråden nedan, hela kupongen på det placerade spelet ska vara synligt på bilden.
 7. Dag 1 = första spelet då satsar du 100 kr.
 8. Nästkommande dag satsas den exakta vinstsumman från föregående dag.
 9. Förlorat spel = du får chansen att börja om med 100 kr nästa dag igen!
 10. Priserna delas ut till de som står kvar med högst summa samt givetvis avslutat med ett vinstspel på söndagen. Förstapriset  till den som når högst summa!

Några funderingar kring reglerna? Kontakta oss på Dagens Bästa Spel via Messenger eller e-post [email protected]

100 kr gratisspel

Få pengarna tillbaka om du inte dubblar din insättning – upp till 100 kr. Omsättningskrav 2x. Lägsta odds 2.00. Giltighetstid 24 timmar. 18+ år – Regler & villkor gäller, Stodlinjen.se, Spelpaus.se.

Hämta bonus

Att tänka på!

Den här tävlingen handlar alltså om att välja ut ETT spel om dagen. Den försiktige spelaren använder sig vanligtvis av spel där oddset rör sig ganska nära minimumoddset, 1,60. Sannolikheten att träffa rätt är ju större desto lägre odds. Tidigare tävlingar har visat att det räcker väldigt långt att sätta alla sina spel!

  1. Vinsten går till den som nått högst summa på söndag.
  2. I just den här snöbolls-tävlingen ger vi alla chansen att börja om vid missat spel. I vanliga fall brukar den tävlande bli utslagen då. Men här går det alltså att chansa mer och sen få börja om med ny startinsats (100 kr) och hoppas på träff. Ge inte upp!
  3. Det är inte tillåtet att ”stå över” någon dag. Det vill säga; träffar ditt spel rätt dag 1 ska du satsa vinstsumman kommande dag. Men givetvis får man avsluta sin snöboll och ta hem sina inspelade kronor, dock försvinner vinstchansen i snöbollen då.

Gör dig redo

Hur kan du förbereda dig? Ja, det går ju givetvis att tjuvkika lite på spelschemat nästa vecka. Tävlingen rivstartar med Champions League både tisdag och onsdag, otroliga matcher eller vad sägs om Barcelona-Napoli & Atletico-Inter exempelvis? Utöver det så ser vi full omgång i SHL-hockeyn på tisdagen för de hockeyintresserade. I tennisens värld pågår en fin ATP 1000-turnering i Indian Wells.  Gott om spel kommer gå att hitta!

Skaffa konto hos Lucky Sport – det kan ju vara smart att ha det fixat redan innan tisdag! Använd denna länk för att deltaga och ta del av deras häftiga bonuserbjudande!

Så följer du tävlingen

I DBS Facebook-grupp kommer du kunna följa tävlingen. Det går att se hur alla spelar och postar sina bidrag som kommentarer ”under tävlingen”. Uppdateringar kommer att ske kontinuerligt.

100 kr gratisspel

Få pengarna tillbaka om du inte dubblar din insättning – upp till 100 kr. Omsättningskrav 2x. Lägsta odds 2.00. Giltighetstid 24 timmar. 18+ år – Regler & villkor gäller, Stodlinjen.se, Spelpaus.se.

Hämta bonus