Stryktipset 5 miljoner JP

Publicerades den 13 juli 2024

Stryktipsets dag – dvs lördagen den 13:e väntar – vilket innebär Jackpot – denna vecka med med 5 milj i JP. En fin summa så här i semestertider då Stryktipset ligger lite i dvala bland svenska folket överlag. Trots JP kommer nog inte omsättningen ta några extrema höjder och då är det riktigt fint att vi har denna summa i 13-rättspotten. Fint läge att spela Stryktipset denna vecka med andra ord.

En timmes förskjutning på spelstopp är det som gäller då det är klockan 17:00 istället för klassiska 16:00 som kupongen sparkar igång. Matcherna är utspridda både geografiskt och tidsmässigt. Fem norska matcher är de som vevar igång kupongen och sedan har vi matchstarter kl 17:30, 19:15, 21:00, 22:00, 01:30 och 02:30. Det blir en nattmangnling för att jobba in 13 rätt när matcherna från MLS ska knyta ihop säcken.

Här på sidan ska vi bygga ett matematiskt system på 1296 rader – spelas som Miljongängets Lilla ST och kan hakas på via andel för 96kr.

Spikförslag

Vi tycker att Sirius är ett fint spikförslag till ganska korrekt streckprocent idag. Hemma mot GAIS, som visserligen gjort det bra, bör man vara favoriter och om inte strecken seglar iväg allt för mycket över 40% är det något att sätta hammaren på.

Bodö/Glimt är en framgångssaga i Norge och man toppar nu också norksa ligan. Dagens motståndare Sandefjord har det tufft och även om det inte är en match som bara går ut och vinns ska serieledarna har en kanonchans. På denna kupongen är det en fin favorit att hålla i handen.

Även Viking ska ses med toppchans i norska ligan. hemmaplan mot ett ganska blekt Kristiansund. Oddsmässigt en av de starkaste favoriterna på dagens kupong och när vi ska hitta fem spikar, som på detta spelförslag, måste någon av dessa hållas i handen.

Brasilianska Bahia ska på hemmaplan vara numret för stort än dagens kombattanter. Grymt starka på hemmaplan och även underliggande siffror visar att om laget kommer upp i normal standard ska vinstchansen vara god. Förhållande mellan streck och odds är vettiga och en spik som går att använda på alla typer av system idag, såväl stora som små.

Montreal i MLS blir avslutande spiken som en av nattmatcherna. Jämn match men där det oddsmässigt är knapp fördel hemmalaget. Lär bli jämnstreckat och vi tar hemmasidan och hoppas helt enkelt att ha turen med oss. En gubbgardering för de som har möjlighet för det är inte heller fel.

Halvgarderingar

Med hel och halvgarderingar tillgängliga på övriga matcher täcker vi upp ett brett utdelningsspann. Vi använder ett par fräcka vask på detta system då några överstreckade favoriter lämnas utanför. Med hjälp av detta kapar vi bort de absolut sämsta radkombinationerna som har väldigt låg förväntad utdelning.

Med hjälp av Reducering – Sveriges vassaste reduceringsverktyg får vi en översikt av vårt system och hur utdelningsprognosen ser ut för vårt system.

Vill du justera systemet och eventuellt kapa bort rader i något utdelningsintervall går det att applicera reduceringar via verktyget. Små enkla medel kan kapa bort rader och få ner inlämningskostnaden.

Vi har fyllt i systemramen i verktyget och för dig är det bara att börja leka med reduceringar och se hur det påverkar utdelningsprognosen.

Grundramen på 1296 rader här – färdig att börja reducera

Systemet – Miljongängets Lilla ST – 1296 rader som andelsspel – 96kr/st