Big 9 med helsvensk kupong!

Publicerades den 19 juli 2024

EM och Copa America är avgjorda och det är nu en liten mellanperiod tills de stora ligorna drar igång igen. Men Allsvenskan. Superettan och ett stundande OS är trevlig underhållning nu under semestertider. ATG har knåpat ihop en riktigt trevlig kupong som sträcker sig över lördag-söndag och vi gnetar på i jakten på nästa träff.

Veckans Big 9-kupong

De nio matcherna består av sex matcher från Allsvenskan och tre från Superettan. Det finns många intressanta fakta att ta in i ekvationen när dragen ska sorteras fram. Något vi försöker lägga extra tyngd på är större trender och grundkapacitet – inte så mycket kortsiktigt brus som ”laget såg dåligt ut i förra matchen”. Svenska folket har en tendens att göra tvärtom, övervärdera det som skett nyss, snacka ”form” och fastna i åsikter som egentligen inte är av större värde. Men givetvis bra, för då öppnas det spelvärda luckor för oss att utnyttja!

Kupongen är överlag rätt svår, bara Öster (mot Sundsvall) som är av kaliber större favorit. Omsättningen lär stanna under miljonen och 9-rättspotten blir relativt begränsad. Här gäller det att INTE bygga för svårt men samtidigt försöka skaka av oss motståndare längs vägen…

För de som vill se ett färdigbyggt förslag har vi lagt ut en tänkt radskiss på systemet Miljongängets Hundring (102 kr/andel). <– Kika via länken!

Bästa spiken på Big 9 1X2

Norrköping har verkligen inte rosat marknaden denna säsong. Kritiskt läge i botten och trots vettiga insatser mot Djurgården och Västerås efter uppehållet har det blivit två förluster, sviten är nu uppe i fem raka förluster och åtta raka utan vinst. Men nu finns alla chanser att bryta trenden – besök av Halmstad som verkligen ser bedrövliga ut nu. Laget ska vara extremt glada över sina sex segrar och 18 pinnar, långt mer än de egentligen förtjänat. Det kommer bli en svettig höst för HBK-supportrarna tror vi… Ettan bör hålla sig ganska rimligt streckad men är i våra ögon ett riktigt bra singelstreck, ända upp mot 57-58 % kan vi tänka oss att banka in spiken!

Bästa över/under på Big 9

Häcken kommer från 3-5 hemma mot Elfsborg. Galen match där Häcken tappade ledning 3-2 till torsk 3-5 i slutet av matchen. Det är fullt blås när Häcken spelar, laget har gått över 2,5 i senaste tio matcherna och vi ser inget som tyder på ändring här. Värnamo är visserligen tightare men kommer nog ändå få finna sig i att Häcken dikterar villkoren för match bilden denna gång. Får vi ett ledningsmål för något av lagen i första halvlek kommer det öppna sig rejält. Hög streckprocent på övern men en vettig väg att ta för att hålla nere svårighetsgraden på kupongen totalt sett.

Bästa skräll på Big 9

Oddevold-Helsingborg i Superettan och vi ser lag nio ta emot lag sex. Mittenmöte där storklubben HIF får stort förtroende av de tidiga pengarna in i Big 9-potten. Ja, galet mycket förtroende! Faktum är att hemmalaget bör spelas som favorit men HIF streckas trots det runt 50 %! Här krånglar vi inte till det utan vaskar tvåan och går på värdet på 1X – något de allra flesta ”skolade” spelare kommer att göra. Men vi skakar av oss dessa motspelare på annat håll!

+

Big 9 är ett bra spel för att gå samman, det är svårt att med mindre insatser på egen hand nå hela vägen. Haka på något av våra slagkraftiga system!

Våra andelar Big 9

Mot 9 rätt!

Skrällen
  • Oddevold 1X
team-skrallen
Spiken
  • IFK Norrköping
team-spiken
Draget
  • Över 2,5 Värnamo-Häcken
team-draget
Köp en andel!