Europatipset med jackpot och svettig kupong!

Publicerades den 28 juli 2024

Jo, visst spekulerade vi kring att Stryktipset igår hade förutsättningar att ge hög utdelning då kupongen var klurig. Utfallet blev långt ”värre” än vi kunde tro. Skrällarna avlöste varandra, Sirius till 6 % bland annat! När krutröken hade lagt sig var det inte en enda rad i landet som fixade 13 rätt, vilket inte var särskilt konstigt när totaloddset på kupongen var så högt att inte ens ensam vinnare hade blivit tillräckligt belönad…

Nya tag denna söndag och det är extra kul med 2,5 mille jackpot på Europatipset. Ofta brukar vi förvånas och höja på ögonbrynen när de tidiga pengarna streckar matcherna på Europatipset. Denna gång är det mer fågelholk-känsla och öppen mun som skriker WHAT!? Ohyggliga överstreckningar på massa håll och när man inte trodde det var nog kommer vi ner till match 12-13 som hämtas från OS-damfotbollen. Japan och USA är favoriter enligt oddsmarknaden men streckas som klara underdogs?! Detta kommer ”rätta till sig” närmre spelstopp när mer skarpa pengar ramlat in i poolen, men oavsett så är denna första miljon in i potten en ren gåva!

Spelförslag

Idag använder vi systemet Miljongängets Lilla Jackpot (3 hel, 6 halv, 4 spik) som grund för vårt spelförslag. Går att rygga för 96 kr/st om du gillar det du ser!

Fyra spikar ska ringas in och vi börjar med två ettor i Allsvenskan. Elfsborg med Hiljemark vid rodret ser ruskigt spetsiga och harmoniska ut. Bör ha bra chans att skicka hem Djurgården poänglösa. Även Häcken spikas mot Västerås. En otroligt ful spik i skrivande stund, nästan tjugo procentenheter för hårt streckad är ettan och allt spelvärde är på x2. Men, vi tror att detta kommer korrigeras rätt kraftigt under dagen och vi behöver ta någon dåraktig spik bland de troliga vinnarna för att inte bygga orimligt svårt.

Vidare spikas St Gallen och USA dam, båda fräcka spikar i två på förhand rätt jämna matcher (båda lagen står runt 2,30-2,40). Till skillnad mot andra lag på kupongen som står i liknande odds streckas dessa båda lågt/rimligt och vi tar gärna ställning fult ut då för att kunna spara in tecken.

Idag låter vi hårdrocksnävarna jobba hårt. Hela fyra av våra sex halvgarderingar blir 1-2. Kryssen är i dessa fall antingen smått överstreckade eller korrekta. Alltså inget kul att jaga då uppsidan är minimal. Desto roligare att då istället betala för underdogen där det stora värdet finns. Värt att nämna är att vi även helgarderar kupongens två största favoriter. Landskrona och Köpenhamn har båda svävat iväg över 80 % och det är totalt galet…

Reduceringar

Skönt att kunna styra upp detta spretiga bygge en aning! Det gör vi via två färgreduceringar hos www.reducering.se!

Grön färgreducering: Nämnda storisarna Landskrona och Köpenhamn markeras och kravet sätts att exakt ett av lagen ska/får vinna. Vi vill verkligen få till en skräll här då vi redan spikat Häcken. Men samtidigt har vi många skrällar med på ramen och det känns rimligt att faktiskt låta en av dessa favoriter få vinna. Vi måste tänka lite extra på att jackpotpengarna ligger i 13-rättspotten och det är inte läge att spela alltför offensivt.

Gul färgreducering: Fyra favoriter markeras och här strävar vi efter att balansera system lite ytterligare. Villkoret blir ”minst en, max tre” och det optimala utfallet vore därmed om bara en av favoriterna vinner och vi får in tre skrällar.

Nu har vi komprimerat vårt totalodds, det ligger mellan ca 60 000 – 600 000 och vi kommer ha flest rader som spelas mot utdelningsintervallet 100 000 – 500 000 kr. Perfekt för denna runda tycker vi!

Ingen succé på Stryktipset igår, vilket vore konstigt med det utfallet – men lita på att Miljongänget är ruggigt sugna på revansch! Europatipset har varit framgångsrikt på slutet och vi tror det kan smälla igen! Spela med Miljongänget här!

 

Köp en andel av Miljongänget!