Big 9 – dags för jackpotjakt!

Publicerades den 2 augusti 2024

Supersvårt utfall förra helgen och ingen i landet fixade 9 rätt på Big 9. Det innebär att det är jackpot nu och en härligt kryddad pott att bråka om. Som vanligt när det är jackpot så rullar vi ut lite tyngre artilleri och Miljongängets Mega Jackpot blir veckans stora drake (redan 4 av 8 andelar paxade). Givetvis byggs våra lite mindre system på genomtänkt och strategiskt sätt med. Finess och känsla ska ge oss bra slaglägen mot 9 rätt denna helg!

Veckans Big 9-kupong

Återigen en helsvensk kupong och det är sex matcher från Allsvenskan och tre från Superettan. Många intressanta matcher, exempelvis Djurgården-Göteborg. Kupongen är tuff totalt sett. De största favoriterna kommer bli kraftigt överspelade så det bli en utmanande balansgång mellan ”fria och fälla”. Jackpotdegen är i 9-rättspotten och det kan då givetvis motivera lite mer defensiv approach för att ge sig själv chansen att få ta del av den högsta vinstpotten.

Många av dragen de senaste veckorna har suttit fint här nedan, blir det tre av tre denna helg?!

För de som vill se ett färdigbyggt förslag har vi lagt ut en tänkt radskiss på systemet Miljongängets Hundring (102 kr/andel). <– Kika via länken!

Bästa spiken på Big 9 1X2

På tal om fula favoriter. Brommapojkarna till över 70 % skriker knappast värde. Men för att skapa lämplig balans i detta spelförslag behöver vi ta en lite rakare spik. BP tar emot Halmstad och kommer ha toppläge att bärga tre pinnar här. HBK sprattlade till och fick med sig en trea i lördags mot Värnamo men på resande fot har laget fem raka torsk. BP har även haft lätt för de blåsvarta på slutet och här tror vi Haglunds mannar kommer få vända hem med ett svidande nederlag.

Bästa över/under på Big 9

Denna vecka ringar vi in ett tufft men roligt drag bland över/under! Degerfors blir troligen kupongens största favorit då de tar emot Oddevold. Ettan kommer bli snuskigt ful men vi kan ändå tänka oss att betala för den. Men kombon 1+över är en riktig trist historia som vi vill undvika. Faktum är att spelmarknaden värderar chanserna till över/under 2,5 mål till i stort sett en coinflip – alltså 50 % chans att det blir under 2,5 mål. Perfekt läge då att spika ”undern” till ca 30 % och skaka av oss många svaga motståndarlappar!

Bästa skräll på Big 9

Varberg-Helsingborg låter på förhand som ett rätt kul möte i Superettan. För hemmalaget har det dock varit en jobbig säsong och under veckan lämnade Tobias Linderoth tränaruppdraget. Ny röst i hemmalägret tror vi kan få bra effekt och Helsingborg kan bli ett lämpligt offer att nöta ner på Påskbergsvallen! HIF vann visserligen senast mot Öster, men darrigt att släppa in motståndarna trots en man mer. Tvåan spelas hursomhelst alldeles för högt, det är en jämn match på förhand och 1X given väg att ta.

+

Big 9 är ett bra spel för att gå samman, det är svårt att med mindre insatser på egen hand nå hela vägen. Haka på något av våra slagkraftiga system!

Våra andelar Big 9

Mot 9 rätt!

Skrällen
  • Varberg 1X
team-skrallen
Spiken
  • Brommapojkarna
team-spiken
Draget
  • Under 2,5 mål Degerfors-Oddevold
team-draget
Köp en andel!