Stryktipset med 6.5 miljoner jackpot

Publicerades den 3 augusti 2024

Äntligen lördag och en efterlängtad jackpot på 6.5 miljoner kronor att attackera på Stryktipset. Allt talar för låg omsättning och med jackpot-pengarna i 13-rättspotten så väntas fint spelvärde. Ingen runda att placera sig på avbytarbänken med andra ord. Vi du haka på lite action till dagens utmaning med oss i Miljongänget så finner du som vanligt andelar i varierande prisklasser inne i vårt ombud hos Svenska Spel.

Som vanligt kommer Stryktipset analys mynna ut i ett matematiskt spelförslag med 5 spik, 4 halv och 4 helgarderingar.
Denna ram går det att köpa in sig i via andelsspel HÄR (96kr/andel). När vår grundram är byggd så kommer vi sedan trimma systemet med marknadens vassaste reduceringsverktyg inne på reducering.se (gratis att använda).

Vår plan är att på det stora hela spela defensivt och ta del av jackpot-pengarna som enbart finns i 13-rättspotten. Det är dock viktigt att göra det smart. Att rensa bort rader som inte ger utdelning på 10 rätt är således ännu viktigare om vi inte har de rejäla topparna på högersidan i utdelningsintervallet. Planen är att ha en högt och solitt golv.

Spika

Sandviken
Midtjylland
Sporting Lissabon
Luzern
Mechelen

En kombination vi gillar, det blandas mellan val i solida oddsintervall som samtidigt inte fått särskild tung action på strecken. Visst är ett lag som Mechelen inte allt för trevlig värdemässigt men det är bara att tugga i sig. Spiken vi gillar mest idag är ändå Midtjylland, höga vinstchanser och inte allt för hårt streckade. Passar perfekt en runda som denna då ett smart defensivt bygge är målet för oss.

Halvgarderingar

Vår spikkombination är defensiv och ett stadigt golv behövs för att kapa bort rader som inte ger utdelning på 10 rätt. Att ha det som mål varje enskild omgång kommer göra enormt mycket för ditt poolspelande. Att betala för massvis med rader som inte kommer bjuda tillbaka på några kronor trots träff är givetvis iskallt. Med allt detta i åtanke så behöver vi så klart trycka foten en aning på gaspedalen här.

Helsingborg, Galatasaray och Motherwell utelämnas från ramen. Tre fula överstreckade favoriter vaskas och här höjer vi golvet på ett effektivt sätt utan att för den delen ta några allt för våghalsiga risker. Våra spikar är ganska defensiva och då kan vi med rak rygg plocka bort ett par, tre favoriter med rak rygg utan att vara oroliga att vi gör det för svårt denna runda.

För att knyta ihop säcken så kör vi en hårdrocksnäve i match 13, ett oavgjort resultat utan värde är alltid fint att plocka bort. Men.. ”det blir alltid kryss i match 13”, nja inte riktigt. Har du tankar likt dessa så har du ytterst svårt att ta nästa nivå i ditt spelande, det är enbart en match i mängden.

Reduceringar

Blåa utgångar placeras på Brommapojkarna, Servette och Genk med kravet minst en, max två. Det är tre favoriter som buntas ihop här och med denna reducering så får vi en fin balans mellan sannolikhet och potential.

Sist ut blir en mindre grön reduceringsgrupp. Två fina tecken i form av Besiktas och Ross County markeras med kravet att minst en ska vinna.

Färdigt spelförslag för 648 kronor (50% reduceringsgrad)

Lycka till!