Big 9 – smygfin kupong!

Publicerades den 9 augusti 2024

Riktigt mycket dramatik förra helgen. Vi satt verkligen i pole position och var ensam vinnare för över 500 000 kr med bara upplösningen kvar. En sen kvittering av Djurgården mot Blåvitt och därefter en plattmtach av Kalmar grusade förhoppningarna till slut – men återigen ser vi hur spännande och spelvärt Big 9 kan vara!

Nya tag denna helg och det är en annorlunda kupong med fokus på premiären i Nederländerna. Eller ja, Man City-Man United är sportsligt det största fokuset såklart!

Veckans Big 9-kupong

Community Shield-matchen överst på kupongen följs av tre allsvenska matcher, två kamper från Superettan och så även tre matcher från nederländska högstaligan. Några lite större favoriter denna gång där främst Feyenoord utmärker sig som 1,15-oddsare. Det ser dock ut att bli fina spelvärden i andra matcher där favoritskapet överdrivs av svenska folket.

För de som vill se ett färdigbyggt förslag har vi lagt ut en tänkt radskiss på systemet Miljongängets Hundring (102 kr/andel). <– Kika via länken!

Bästa spiken på Big 9 1X2

Att spika av Feyenoord känns rätt givet, blir svårbalanserat system annars. Men under denna rubrik vill vi ändå bjuda på en roligare spik! Öster borta mot Östersund spikar vi – ett drag som nog inte alltför många andra motståndare använder sig av. För Öster har sett darriga ut på slutet och inkasserat två raka förluster. Vi ser det dock som ett litet hack på en annars stabil formkurva och det har dessutom varit tuffa motståndare man torskat mot. Rätt positiva tongångar i Östersund och laget är starka uppe i norr. Men får vi tvåan till runt 50 % kan vi inte motstå detta fina erbjudande, perfekt spik!

Bästa över/under på Big 9

Visserligen brukar inte Community Shield-finalerna bjuda på målglada tillställningar, men i år tror vi att minst tre mål smälls in. City mot United och en försmak av att en ny härlig fotbollssäsong i England är på gång! Lagen har en del avbräck och annorlunda formationer. Det finns offensiv power och en viss Håland ser het ut… Övern verkar inte streckas på alltför högt och då singlar vi över 2,5 mål!

Bästa skräll på Big 9

Många ifrågasätter hur motståndarna till Västerås vecka efter vecka prissätts så otroligt högt av oddsmarknaden. Inget undantag denna gång när Ifk Norrköping kan spelas till 2,40+ när de på hemmaplan tar emot jumbon VSK. Det låter som ett högt odds men det vore naivt att tro att oddsmarknaden frivilligt bjuder på överodds. VSK är troligen betydligt bättre än tabellplaceringen och har god chans att ta poäng mot Norrköping! X2 till under 40 % är ett otroligt fynd och en given väg att ta när andra storfavoriter ser svåra ut att fälla. Kom igen nu, VSK!

+

Big 9 är ett bra spel för att gå samman, det är svårt att med mindre insatser på egen hand nå hela vägen. Haka på något av våra slagkraftiga system!

Våra andelar Big 9

Mot 9 rätt!

Skrällen
  • Västerås X2
team-skrallen
Spiken
  • Öster
team-spiken
Draget
  • Över 2,5 mål Man City-Man United
team-draget
Köp en andel!