Europatipset 11 Aug

Publicerades den 11 augusti 2024

Det blev ingen lycka på Stryktipset för vår del – ”fel lag” vann och det blev tillslut rejält underbetalt. Totaloddset för 13 rätt var 523 000 men utdelningen bara 235 000 kr – då är det ett sundhetstecken att inte vara med och hugga. Sannolikheten vinner alltid i det långa loppet och vårt fokus är bra att det ska ge bra betalt de gånger vi lyckas ta oss i mål. Vi gnuggar vidare och hoppar upp på hästen igen,  i eftermiddag får vi en ny chans på Europatipset!

Precis som vid gårdagens Stryktipset analys kommer vi utgå dagens spelförslag från ett andelssystem inne vårt spelombud. Idag är det Vassa R för 230 per andel som kommer att ligga som en grund. Med en stor grundram (8 hel, 2 halv, 3 spik) och 12rättsgaranti när systemet sitter är det alltid ett system att räkna med!

Spelförslag Europatipset

Vi kommer att använda oss av exakt samma grundram i vårt Europatips förslag vilket betyder att vi i ett första skede ska plocka ut 3 spikar och två halvgarderingar.

Spikar

1. AIK (53 %)

Det går inte att blunda för den låga streckprocenten på ettan. AIK som visserligen varit ojämna är favoriter hemma mot charmiga Mjällby. Bortalaget har tappat både viktiga Rösler och Adam Ståhl under sommarfönstret och är definitivt försvagade. Man har dessutom två raka bortaförluster i rad och det är fördel för AIK på nationalarenan. VI tror många kommer att avstå att spika AIK – inte minst på grund av tabelläget. Det leder i förlängningen till att vi får ett bra pris på AIK och då nyper vi till – AIK spikas!

2. Sirius (63%)

Sirius har inlett höstsäsongen på ett mycket imponerande vis medan Kalmar kommer från två rejäla bottennapp. Nu har Kalmar dessutom sålt sin bästa spelare i form av Jacob Trenskow och Superettan närmar sig allt mer för smålänningarna. Oddsmarkanden värderar en Sirius-seger till 1,68 – vilket stämmer ganska bra med hur vi ser på det. 63% är något överstreckat men det kan vi leva med – Sirius spikas!

3. KFUM Oslo (43%)

Klassiska Rosenborg kommer på besök. Ett lag som haft svårt på bortaplan den här säsongen – inte vunnit sedan tidigt i våras. KFUM Oslo  å andra sidan är formsvaga och när vi då får ettan till ett korrekt pris (43%) så nyper vi. Något mer offensiv än övriga två spikar men fortfarande inom rimliga gränser!

Garderingar

1. Elfsborg 1X

Även om Elfsborg har ett tufft spelschema i och med Europaspelet tycker vi att oddsmarkanden är lite väl tuff mot Boråslaget. Hemma på konstgräset är man alltid starka och GAIS har tagit större del av sin poängskörd hemma i Göteborg. Vi spelar ettan men tar också med lyxkrysset

2. Odds – Sarpsborg 12

En kryss är sällan dåligt att kliva – man tar ned svårighetsgraden utan att behöva tumma på spelvärdet speciellt mycket. Idag hamnar ”hårdrocksnäven” på match 11 – där vi helt enkelt inte tycker att 25% är bra för det vi får.

Resterande åtta matcher helgarderas på systemet och grundramen är därmed satt. Vill man ha en andel i Vassa R så köper man det här för 230 kr per andel

Reduceringar

I spelförslaget ska vi kapa ned radinsatsen rejält. Till vår hjälp har vi den nya versionen av reducerings.se. Här kan man använda allt från vanliga färgreduceringar och 1X2 till odds & utdelningsreducering.

Med hjälp av några smarta reduceringar minskade vi  insatsen från 26 244 kr till 839 kr.  Genom att använda tre färgreduceringar, en oddsreducering (minst 100 000) och en utdelningsreducering (minst 150 000 kr) skapade vi ett effektivt systembygge med fokus på spelvärde och att vinna pengar i det långa loppet. Staplarna nedan är en prognos från vårt spelförslag.

Klicka på länken nedan för att se vilka reduceringar vi använde oss av 👇

Se spelförslaget till Europatipset (96 reducerat)

Köp en andel till Vassa R (230 kr)

Skrällen
  • Lausanne
team-skrallen
Spiken
  • Sirius
team-spiken
Draget
  • AIK
team-draget
Spela Europatipset med Miljongänget