Jackpot på Europatipset!

Publicerades den 13 augusti 2024

Eftersom det blev för många favoritsegrar på Europatipset i söndags har vi en dagsfärsk jackpot att kriga om ikväll.  Malmö FF återfinns bland annat på kupongen när det ska spela borta mot grekiska PAOK. Det och flera intressanta returmöten väntar i kvalspelet till Champions League. Middweek-omgångar på Europatipset med jackpot brukar vara de omgångar med högst spelvärde. Omsättningsprognosen hos reducering.se indikerar på att det kan bli rejält överbetalt – då vill man inte sitta vid sidlinjen!

På dagens förslag till Europatipset bygger vi en grundram på U-systemet ”Miljongängets Jackpot U” och filar sedan till med egna reduceringar från skarpa reducering.se – som nyligen släppte en ny version med en massa nya häftiga funktioner. Besök hemsidan eller klicka på vårt spelförslag längst ned i analysen för att se de nya uppdateringarna!

Spelförslag Europatipset

När det är jackpot öppnar vi ofta upp systemet ” Miljongängets Jackpot U”. För 246 kr får man vara med på ett skarpt u-system med 7 hel, 4 halv och 2 spikar – klicka här för att köpa en andel.

På dagens Europatips är det främst returmöten i Europaspelet som gäller. Här gäller det att ha koll på förutsättningarna eller lita på oddsmarkanden. Många spelar blint på statistik, lagnamn och rankning – det är en taktik som inte håller omgångar som denna. När vi blickar efter våra två spikar söker spelvärda tecken som helst behöver vinna sina matcher!

Spikar:

1️⃣ Fenerbahce (56%)

Turkarna förlorade bortamötet mot Lille med 2-1 och behöver vinna för att ta mötet till minst en förlängning. Första matchen var en jämn sådan och vi räknar med att Fenerbahce kommer vara det förande laget inför en taggad hemmapublik. Nuvarande streckprocent är 56% vilket är marginellt vöerstreckat – jämför vi med andra i samma fack så är det bara att tacka och ta emot. Fenerbahce är en kanonspik till dessa priser!

2️⃣Apoel (47%)

I samma kategori som Fenerbahce hittar vi Cypriotiska Apoel – som efter ett självmål och ett övertidmål i första mötet mot Slovan Bratislava är i knipa. Man behöver vända ett 0-2 underläge vilket betyder att man kommer jaga segern hela vägen in mot slutsignalen. Oddsmarkanden värderar en seger till 47 % – vilket är exakt samma som streckprocenten. Vi kniper ettan utan att blinka!

Garderingar

Fyra halvgarderingar ska ut och även om det bara är ca 500 000 kr omsatt i skrivande stund så väljer vi att attackera de tidiga pengarna. Streckprocenten i vissa matcher är helt uppåt väggarna fel.

1️⃣Twente – Salzburg 1-2

Salzburg vann första matchen med  2-1 och det är helt öppet inför returmötet i Holland. Vid oavgjort resultat i slutet av matchen så måste Twente gå för segern – vilket öppnar upp för mål i båda ändarna. Vi vaskar ett korrekt streck kryss som förhoppningsvis spelas bort i slutet av matchen!

2️⃣ Qarabag X2

Qarabag förlorade hemmamötet mot Ludogrets och behöver jaga segern. Oddsen indikerar att det är Qarabag som har störst vinschanser av lagen – streckprocenten ger 61% till Ludogrets. Det gör det enkelt för oss – vi spelar oddset > svenska folket alla dagar i veckan.

3️⃣Royale Union 1X

Det är sällan en dålig idé att utelämna en överstreckad underdog. Slavia Prag vann första mötet med hela 3-1 och går således även vidare på krysset. Vi spelar ännu en gång på laget som behöver jaga segern. 1X på Royale Union till korrekt procent är bra.

4️⃣Degerfors X2

Vi fortsätter på värdestigen och kliver ett brutalt överstreckat Helsinborg. Visst att det ska vara marginell fördel för Helsingborg men några 53% är det inte tal om – man är 15% överstreckade trots att matchen på förhand är väldigt oviss. Helsingborg vaskas!

Då var grundramen satt och vi känner mer än nöjda – en bra mix mellan balans och spelvärde. Nu ska vi kapa ramen rejält hos reducering.se

Reduceringar

Reducering.se har en massa nya funktioner, med bland annat fler färger och oddsreducering – vilket betyder att man nu kan reducera med oddsmarknaden som stöd. Idag använder vi oss av hela fem färger och oddsreducering från 150 000 – 750 000, vilket borde passa en omgång med 2 miljoner i jackpot väl. Klicka på spelförslaget nedan för att se vilka reduceringar vi gjort för att kapa kostanden från 23 328 kr till 1 372 kr – och fått till så här attraktiva odds & utdelningsstaplar 👇

 

Se hela spelförslaget för 1372 kr (96% reducerat)

Köp en andel till Miljongängets Jackpot U (samma grundram)

Skrällen
  • Dinamo Kiev
team-skrallen
Spiken
  • Fenerbahce
team-spiken
Draget
  • Degerfors
team-draget
Köp en andel till Europatipset - 2 mkr jackpot!