Premier League är åter på Stryktipskupongen

Publicerades den 17 augusti 2024

Stryktipset är åter förgyllt av matcher från Premier League – äntligen! Utan tvkena går det att säga att vi går in i den ”riktiga Stryktipssäsongen”. Kupongerna kommer, som vi gillar, fyllas med matcher från de brittiska öarna.

Ligan vevade igång redan igår, fredagkväll, där United fick en smakstart framför hemmafansen när man avgjorde i slutminuterna och vann med 1-0 mot Fulham. Skönt för the Red Devils, efter ha förlorat mot City på straffar förra helgen.

Mästarna City kliver in i ligan imorgon söndag och Liverpool startar redan klockan 13:30 idag mot nykomlingen Ipswich. Således flera stora favoriter som inte finns med på kupongen. En bjässe finns dock kvar – Arsenal – som tar emot Wolves på Emirates. Storfavoriter både på oddset och på strecken på dagens Stryktipskupong. Kommer nog landa på upp mot 90% eller höga 80. Befogat? Kanske inte riktigt så mycket – men det är så det blir på Stryket. Tretton matcher ska lösas och många kommer välja att spika Arsenal i jakten på 13. Så även vi på dagens Stryktipset förslag som ska bearbetas nedan.

Vi bygger här ett matematiskt spelförslag som även spelas som andelsspel i vår andelsbutik inne hos Svenska Spel. Där under namnet Miljongängets 100-lapp. Systemet har 2 helgarderingar, 7 halvgarderingar och 4 spikar.

Spikförslag

Förutom nämnda Arsenal som har kupongens högsta vinstchans spikas även den största favoriten i The Championship, Burnely. Spelar hemma mot Cardiff och här har vi ett förväntat topplag mot ett förväntat bottenlag. Slänger vi ett öga på outright-oddsen (odds på seriesegrare) är Burnley ett av tre lag som sticker ut och kan spelas till runt 5 ggr som vinnare medan Cardiff bedöms få det tuffare och går att spela till mer än 10 ggr så högt odds – runt 60-70 ggr degen. Visserligen tidigt på säsongen men här ska det vara mycket god vinstchans för hemmalaget.

Två övriga spikas plockas som strax under 50% vinstchanser i Championship. Norwich och Swansea. Jämna matcher men där hemmaplansfördelen gör att oddsen är på våra lags favoritfavör. Streckas någon enhet för högt men det sväljer vi. Vi fångar upp en del lägre streckprocent på de garderade matcherna och ges med våra halvgarderingar möjlighet till utdelning i det sexsiffriga facket på ett förhållandevis mindre system.

Halvgarderingar

Vi vaskar Bristol City som visserligen är knappa favoriter i sitt hemmamöte, precis som våra två ovan spikar. Här streckas laget upp närmre 60% och vi får ta andra sidan för att väga upp våra två spikar. X och Millwall får våra pengar på detta system.

Övriga halvgarderingar är lagda på olika sätt. Newcastel är stora favoriter i sin hemmapremiär men vi lyxar med oss ett X på kupongen.  Hemmastarka Nottingham hoppas vi löser minst en pinne mot Bournemouth och vaskar tvåan, som ändå är helt ok streckmässigt.

Med på kupongen åker även två gubbgardeirngar (1-2) där två ganska fula kryss plockas bort.

Totalt sett ett vettigt balanserat system på 1152 rader som ges möjlighet att fångar upp utdelningar i olika fack.

Vill du haka på finns en andel här.

Om du vill komplettera spelförslaget med egna tecken, eller kanske reducera ner det till en lägre insats rekommenderar vi att du gör detta med Reducering reduceringsverktyg. En ny uppgraderad version av deras verktyg är nu släppt och här finns många spännande funktioner att testa. Det är lättare än vad du tror.

Vi har fyllt i grundramen åt dig här nedan och sedan kan du börja experimentera med exempelvis olika färgreduceringar/krav, eller varför inte ett visst antal 1:or, x eller 2:or på kupongen. Vipps så är systemkostnaden betydligt lägre.

Spelförslag på 1152 i grundram hos Reducering.se 

 

 

Skrällen
  • Millwall
team-skrallen
Spiken
  • Burnely
team-spiken
Draget
  • Swansea
team-draget
Miljongängets andelsspel