Big 9 med bra jackpot!

Publicerades den 23 augusti 2024

Eftersom ingen i hela Sverige lyckades lösa förra veckans svåra runda blir det jackpot igen – 1 miljon kronor denna gång! En härlig pott att jaga och extra kul när det dessutom är riktigt fin lapp med matcher från de tre toppligorna PL, Serie A och La Liga!

På tal om svår runda senast, vi nosade verkligen på stora pengar igen… Vi saknade bara ett mål till i Nottingham-Bournemouth och sedan sabbade Milans sena upphämtning från 0-2 till 2-2 en välbetald åtta på 30 000 kr. Nåja, snart studsar det rätt för oss!

Veckans Big 9-kupong

Sex matcher från Premier League två matcher från Serie A samt avslutande Athletic Bilbao-Barcelona är det som bildar jackpotkupongen. Lite förvånande är det att ATG gör precis som Svenska Spel och tar med Manchester City-Ipswich på kupongen. En 1,08-oddsare känns nästan alltid iskall att ha med på poolspelslappar sett ur spelarens perspektiv. Men som tur är, det finns ett antal luriga matcher i övrigt och chansen att vinna stort är verkligen inte borta. Vi letar spelvärde, tänker utanför boxen för att skapa unika radkombinationer och hoppas på medflyt i slutminuterna denna vecka!

För de som vill se ett färdigbyggt förslag har vi lagt ut en tänkt radskiss på systemet Miljongängets Hundring (102 kr/andel). <– Kika via länken!

Bästa spiken på Big 9 1X2

City spikas (givetvis) hemma mot Ipswich. Den som ändå vill försöka sig på skräll där kanske kan gardera över 2,5 mål med under 2,5 mål. Ipswich lyckades hålla siffrorna nere till 0-2 mot Liverpool i premiären och kanske orkar streta emot även nu? Men på vårt spelförslag spikas 1+över! Den spik vi annars rekommenderar under denna rubrik är Arsenal. De har en riktigt tuff bortamatch mot Aston Villa. Men Arsenal med titelambitioner bör kunna lösa det och klubben har säkert ordentlig revanschlusta efter förra säsongens två snöpliga förluster mot just Villa – som faktiskt kostade titeln. Förhoppningsvis ”vågar” inte svenska folket att spika alltför frekvent i denna match och tvåan håller sig hyfsat attraktiv.

Bästa över/under på Big 9

Förra veckan skrev vi om det höga målsnittet i Premier League under senaste säsongen. Första omgången blev inte så sprudlande som vi trodde men draget på över 2,5 mål i Everton-Brighton satt snyggt i vart fall. Vi fortsätter på samma tema och ringar in en match som kanske inte andas målfest men som vi ändå tror har potential att klättra över 2,5 mål. Southampton-Nottingham! Båda lagen var involverade i målsnåla premiärer men framförallt Southampton tror vi kan hålla ett högt målsnitt i de matcher de är involverade i. Nottingham kommer haka på och vi ser en frejdig match framför oss. Spelmarknaden gör överspelet till favorit och vi håller med. Förhoppningsvis är folket mer reserverat och vi kan fånga in övern till ca 50 % – taget!

Bästa skräll på Big 9

Likt förra veckan tar vi det relativt lugnt på skrälljakten. Jackpot att luta oss emot och prio är att segla fram till 9 rätt utan alltför mycket risk. Men en smått offensiv ”vaskning” unnar vi oss på detta spelförslag. Udinese 1X hemma mot Lazio till trevlig procent! Lazio håller vi inte särskilt högt denna säsong och Udinese är otroligt svårslagna. Kryssar mycket och åker i stort sett aldrig på större förluster. Lär göra match av detta med och då ser vi ingen anledning att betala för Lazio runt 50 % streck!

+

Big 9 är ett bra spel för att gå samman, det är svårt att med mindre insatser på egen hand nå hela vägen. Haka på något av våra slagkraftiga system!

Våra andelar Big 9

Mot 9 rätt!

Skrällen
  • Udinese 1X
team-skrallen
Spiken
  • Arsenal
team-spiken
Draget
  • Över 2,5 mål Southampton-Nottingham
team-draget
Köp en andel!